Meteen naar de inhoud
Home » Ben jij gevoelig voor promo’s? Mis er vanaf nu geen één!

Ben jij gevoelig voor promo’s? Mis er vanaf nu geen één!

Ben jij iemand die gevoelig is voor promo’s? Word je wel eens ongemakkelijk als je ziet dat je net weer een superkorting hebt gemist? Ik ken het gevoel! Gelukkig bestaan er oplossingen waardoor jij vanaf nu geen enkele promotie meer zal missen! Hieronder geef ik je graag wat meer uitleg.

Ikzelf woon in een gemeente waar we alles hebben! Ik wil daarmee zeggen dat elke grote supermarkt die je kan bedenken hier aanwezig is. Noem het maar op: de Aldi, de Lidl, de Carrefour, de Spar, de Easy Caddy, de Jumbo, de Delhaize en sinds kort ook nog de Yess. Tel daar nog een paar lokale buurtwinkels bij en je kan je voorstellen dat ik altijd wel ergens terecht kan om een mooie korting te scoren.

Om de twee dagen zit er wel een andere folder in de bus dus ik kan me bezig houden. Het is trouwens best prettig om ‘s avonds na het werk door al die folders te bladeren. Er is maar één echt heel groot nadeel hieraan… De papierberg! Op het einde van de maand zit ik met een enorme berg papier van boekjes die ik uiteindelijk amper 5 minuten heb bekeken. Niet echt milieubewust dus dat moet beter kunnen!

(Wist je dat ook Vlaanderen hier erg op inzet? Bekijk anders deze tips even over hoe je papieren folders vermijd.)

Online folders

Folder wat? Folderbode! Dat is mijn oplossing voor die enorme berg papier. Het is een website waar je wekelijks de folders van alle grote ketens in digitaal formaat kan lezen. Erg handig hoor! Je surft naar de site, je kiest de folder die je wil lezen en je kijkt welke interessante koopjes je die week kan doen.

En hoe werkt dat dan juist? Wel, net zoals ik hierboven al zei. Wil je bijvoorbeeld de Aldi folder bekijken, dan klik je op de site op Aldi en je krijg dit te zien:

Kies de folder die je wil en je kan hem digitaal lezen. Veel eenvoudiger kan niet denk ik dan.

Probeer het vooral zelf een keer uit en je zal vlug zien hoe eenvoudig dit is. En goed nieuws voor het milieu.. Je kan vanaf nu een sticker met “Geen Reclame AUB” op je brievenbus plakken.

 

Folderbode is niet de enige die online folders heeft, ook bij Kimbino kan je online folders inzien. Het voordeel van Kimbino is zelfs dat ze een app hebben, ideaal als je even snel iets wilt opzoeken, met het openen van de app ben je minder tijd kwijt dan het zoeken via google of iets dergelijks.

 

PS: Vergeet ook niet van af en toe eens naar onze promoties te kijken bij onze Champagne cadeaus.

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!