In veel gerechten heb je een eierdooier nodig. In tal van andere dan weer wat eiwit. In de keuken moet je dus vaak een ei scheiden.

Voor veel mensen blijft het moeilijk. Stukjes schelp die in de dooier zitten, of stukken dooier die in het eiwit zitten. Het zal je maar overkomen wanneer je een dessert maakt en nét voldoende eitjes in huis hebt.

We maken het je kinderlijk eenvoudig. Met een pet-flesje kan je de eieren scheiden, zonder ook maar het minste probleem.

Een andere foodhack even bekijken? Ontdek hoe je makkelijk een mango kan pellen !

Altijd al een foodhack willen testen? Laat het ons weten, wij maken er graag een test-video van.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/03/eigeel-scheiden.jpg?fit=1024%2C714&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/03/eigeel-scheiden.jpg?resize=150%2C150&ssl=1RafFoodei scheidenIn veel gerechten heb je een eierdooier nodig. In tal van andere dan weer wat eiwit. In de keuken moet je dus vaak een ei scheiden. Voor veel mensen blijft het moeilijk. Stukjes schelp die in de dooier zitten, of stukken dooier die in het eiwit zitten. Het zal je...Alles voor de man met smaak!