meer-lezers-op-je-blogValse bescheidenheid is niks voor Sixpacks.be dus ik zeg het maar gewoon:

Deze blog begint lekker veel bezoekers te krijgen!

We zijn ondertussen iets meer dan een jaar bezig en elke maand opnieuw zien we het aantal lezers stijgen. Het zou mooi zijn als we konden zeggen dat dit enkel door onze fantastische artikels komt maar ik ben realistisch genoeg om te weten dat dit niet het geval is.

Goede inhoud is het allerbelangrijkste op een blog maar dankzij een paar heel eenvoudige tips kan je het bezoekersaantal stevig verhogen.

Ik garandeer jullie dat je extra bezoekers gaat krijgen als je de vier tips hieronder toepast.

 

Meer lezers op je blog met deze tips

Facebook fanpagina

Maak een Facebook pagina aan voor je blog. Dit is heel eenvoudig en het kost niet veel moeite om wat fans voor je pagina te vinden. Elke keer als je een recept of artikel hebt geschreven kan je dit delen met de fans van je pagina. Gegarandeerd extra bezoekers want de fans van je pagina zijn allicht geïnteresseerd in het onderwerp van je blog/pagina.

Google +

Als je nog geen Google + profiel hebt moet je er zeker één aanmaken! De bedoeling van Google was van een soort kopie van Facebook te maken maar daar zijn ze absoluut niet in geslaagd. Er zit relatief weinig volk op Google + dus je zal maar weinig mensen hebben die rechtstreeks gaan doorklikken op de artikels die je er op zet.

Waarom moet je dit dan gebruiken? Heel simpel, Google is en blijft de allergrootste zoekmachine en vanaf je een artikel deelt via Google + zal het veel vlugger geïndexeerd worden door de zoekmachine. Dit is moeilijk meetbaar maar ik garandeer jullie dat het werkt!

 

Zet je site hieronder!

Links naar je blog zijn belangrijk. Zet het adres van je blog in de commentaren hieronder zodat de lezers van deze blog hem kunnen ontdekken. Ik beloof alvast dat ik hem ga bezoeken!

Het adres van je Facebook pagina kan je natuurlijk ook posten.

 

Wil je meer weten over beter bloggen en zoekmachine optimalisatie? Lees dan ook mijn artikel met ‘Tips voor bloggers‘ of mijn andere website, speciaal voor bloggers: Beter Bloggen met Digital Forum

https://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/09/bloggen.jpghttps://www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/09/bloggen-150x150.jpgKristofFoodbeter bloggen,blog,tipsValse bescheidenheid is niks voor Sixpacks.be dus ik zeg het maar gewoon: Deze blog begint lekker veel bezoekers te krijgen! We zijn ondertussen iets meer dan een jaar bezig en elke maand opnieuw zien we het aantal lezers stijgen. Het zou mooi zijn als we konden zeggen dat dit enkel door...Alles voor de man met smaak!