meer-lezers-op-je-blogValse bescheidenheid is niks voor Sixpacks.be dus ik zeg het maar gewoon:

Deze blog begint lekker veel bezoekers te krijgen!

Nu in oktober 2019 ziten we nét niet op 1.500.000 unieke bezoekers! Binnenkort een feestje!

We zijn ondertussen iets meer dan een jaar bezig en elke maand opnieuw zien we het aantal lezers stijgen. Het zou mooi zijn als we konden zeggen dat dit enkel door onze fantastische artikels komt maar ik ben realistisch genoeg om te weten dat dit niet het geval is.

Goede inhoud is het allerbelangrijkste op een blog maar dankzij een paar heel eenvoudige tips kan je het bezoekersaantal stevig verhogen.

Ik garandeer jullie dat je extra bezoekers gaat krijgen als je de vier tips hieronder toepast.

 

Meer lezers op je blog met deze tips

Facebook fanpagina

Maak zelf een Facebook pagina aan voor je blog. Dit is heel eenvoudig en het kost niet veel moeite om wat fans voor je pagina te vinden. Elke keer als je een recept of artikel hebt geschreven kan je dit delen met de fans van je pagina. Gegarandeerd extra bezoekers want de fans van je pagina zijn allicht geïnteresseerd in het onderwerp van je blog/pagina.

Sluit je aan bij Blogger fanpaginas

Op Facebook zijn er tientallen groepen speciaal voor bloggers. Als je zoekt op “bloggen”, “blog”, “bloggers”, enz. ga je al een heel deel vinden.

Op deze site vind je trouwens een overzicht van Facebook groepen voor Bloggers.

Andere social media

Er zijn best wel wat bloggers die via Instagram en Pinterest ook heel wat bezoekers voor hun blog krijgen. Voor mezelf werkt dit niet echt maar als je een goed voorbeeld kent van iemand waarbij het wel lukt mag je het laten weten in de commentaren.

Zet je site hieronder!

Links naar je blog zijn belangrijk. Zet het adres van je blog in de commentaren hieronder zodat de lezers van deze blog hem kunnen ontdekken. Ik beloof alvast dat ik hem ga bezoeken!

Het adres van je Facebook pagina kan je natuurlijk ook posten.

 

Wil je meer weten over beter bloggen en zoekmachine optimalisatie? Lees dan ook mijn artikel met ‘Tips voor bloggers‘ of mijn andere website, speciaal voor bloggers: Beter Bloggen met Digital Forum

https://i2.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/09/bloggen.jpg?fit=300%2C200&ssl=1https://i2.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/09/bloggen.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodbeter bloggen,blog,tipsValse bescheidenheid is niks voor Sixpacks.be dus ik zeg het maar gewoon: Deze blog begint lekker veel bezoekers te krijgen! Nu in oktober 2019 ziten we nét niet op 1.500.000 unieke bezoekers! Binnenkort een feestje! We zijn ondertussen iets meer dan een jaar bezig en elke maand opnieuw zien we het aantal...Alles voor de man met smaak!