Onlangs hebben we een lijst gepost met de Beste biercafés van Vlaanderen en omdat die zo succesvol was doen we nu nog eens hetzelfde maar dan met de Beste frituren van Vlaanderen.

Als je in Google gaat zoeken vind je op pagina één al direct een hele hoop frituren die zogezegd allemaal de beste zijn maar zoals jullie weten hechten wij veel meer belang aan de mening van de echte kenners (onze lezers) dan aan één of ander boekje.

Ik hoop dat jullie weer massaal jullie lievelingsfrituur zullen aanvullen in de commentaren onder dit artikel.

De mensen van Het Nieuwsblad doen ook al een tijdje een enquete over De Beste Frituur maar natuurlijk is die van ons beter 😉

de beste frituur

De beste frituur van Vlaanderen

Stemmen maar zou ik zeggen! Staat jouw frituur er nog niet tussen? Gewoon klikken op ‘Voeg zelf een antwoord toe” en je kan je favoriete frituur erbij zetten.

Degene met de meeste stemmen zet ik mee in de lijst onderaan natuurlijk.

De beste frituren van Vlaanderen
  • Voeg zelf een antwoord toe

Niet vergeten van effe te delen met je Facebook of andere vrienden aub:

 

Jullie eigen favoriete frituur posten kan onder dit artikel in de commentaren! Post gerust een link naar de website of Facebookpagina van het frituur in kwestie.

Bedankt alvast en hou de lijst in het oog want je weet maar nooit wanneer je ‘op een ander’ eens een frietje moet gaan eten.

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/04/de-beste-frituur.jpg?fit=600%2C349&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/04/de-beste-frituur.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodRestaurantsTop lijstenfrietenOnlangs hebben we een lijst gepost met de Beste biercafés van Vlaanderen en omdat die zo succesvol was doen we nu nog eens hetzelfde maar dan met de Beste frituren van Vlaanderen. Als je in Google gaat zoeken vind je op pagina één al direct een hele hoop frituren die...Alles voor de man met smaak!