dagelijkse kost 3 door Jeroen Meus

Dagelijkse kost 3 of ook wel “Meus 3” is opnieuw een mix van eenvoudige ingrediënten die samen smakelijke receptjes vormen. Waarom je ook dit derde boek uit de reeks zou moeten halen?

Als je boek 1 en 2 uit de reeks leuk vond, dan kan je met een gerust hart ook nummer 3 gaan kopen. Het is meer van hetzelfde. Logisch ook dat een vervolg op een boek waar de boekenbeurs voor wordt platgelopen in dezelfde stijl blijft.

Barbecue

Uiteraard staan er andere recepten in dan in 1 en 2 (het zou maar erg zijn). Dagelijkse kost 3 is echter wel een beetje meer vernieuwend: Deze keer steekt Meus ook de barbecue aan. Zeker de sardines zijn een aanrader !

Register

Voor de trouwe fans staat er achteraan een handig register. Zo kan je makkelijk de receptjes terugvinden. Goed daarbij is dat er bij wordt vermeld in welke van de Dagelijkse kost edities het bepaalde recept staat. Uiteraard weet de kok dan dat als hij kotelet met schorseneren (u hoeft mij die avond zeker niet uit te nodigen) zou willen klaarmaken, hij toch Dagelijkse Kost 2 zou moeten in huis halen. Een handige verkooptruck.

Technische Fiche

Auteur: Jeroen Meus

Uitgeverij: Van Halewyck

Fotografie: Verne www.verne.be

Extra info: www.jeroenmeus.be

 

Volg mij op Social Media:RafKookboekendagelijkse kost 3,meusDagelijkse kost 3 of ook wel 'Meus 3' is opnieuw een mix van eenvoudige ingrediënten die samen smakelijke receptjes vormen. Waarom je ook dit derde boek uit de reeks zou moeten halen? Als je boek 1 en 2 uit de reeks leuk vond, dan kan je met een gerust hart ook...Alles voor de man met smaak!