Van barbecue krijgen we écht nooit genoeg! Vanaf het een beetje goed weer is steken we onze BBQ aan en proberen we weer de beste gerechten van onze grill te halen. Niks speciaal natuurlijk want half Belgie deelt deze passie met ons en daarom gaat onze volgende enquete over BBQ: Stem hieronder op je favoriete BBQ gerecht!

Staat jouw gerecht er niet tussen? Geen probleem, je kan het zelf toevoegen.

Breng je stem uit: Wat is je favoriete BBQ gerecht?

Vis, vlees, voorgerecht, dessert, enz. Het maakt allemaal niet uit! Als het lekker is en het komt van de BBQ kan je ervoor stemmen.

Wat is je lievelingsgerecht op de BBQ?
  • Voeg zelf een antwoord toe

 

Voeg gerust je eigen gerecht toe als het er nog niet tussen staat en vergeet zeker niet van de uitslag verder te delen via Facebook.

Geen inspiratie? Bekijk dan zeker even het overzicht van onze BBQ recepten.

Heb je zelf een link naar je favoriete BBQ recept? Zet de link gerust in de commentaren!


Onze eerdere enquetes:

Wat zijn de beste frituren van Vlaanderen?De beste frituren van Vlaanderen
Wat is de beste tripel?
Wat is het beste bier cafe van Vlaanderen?
Waar vind je de beste pizzeria?
Waar eet je de beste garnaal kroketten?

 

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/11/bbq-trends-2015.jpg?fit=300%2C200&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/11/bbq-trends-2015.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodbarbecue,BBQ,pollVan barbecue krijgen we écht nooit genoeg! Vanaf het een beetje goed weer is steken we onze BBQ aan en proberen we weer de beste gerechten van onze grill te halen. Niks speciaal natuurlijk want half Belgie deelt deze passie met ons en daarom gaat onze volgende enquete over BBQ:...Alles voor de man met smaak!