Meteen naar de inhoud
Home » Waarom nieuw kopen als het ook refurbished kan?

Waarom nieuw kopen als het ook refurbished kan?

De vraag naar refurbished iPads neemt toe, terwijl er steeds minder nieuwe worden gekocht. Steeds meer mensen zien de voordelen in. En eerlijk is eerlijk, als je eenmaal doorhebt hoeveel je kunt besparen en zekerheden je bij de juiste aanbieders hebt, is refurbished een heel slimme keuze.

Waarom refurbished een heel slimme keuze is
1) De kwaliteit van een refurbished iPhone doet niet onder aan die van een nieuw toestel. Als je iPhone het Keurmerk Refurbished heeft, mag je ervan uitgaan dat het in perfecte staat verkeert. Apparatuur met het Keurmerk Refurbished wordt namelijk gecontroleerd op meer dan vijftig technische punten. Alleen als ze hieraan voldoen, verschijnen ze weer op de markt.

2) Net als bij nieuwe toestellen krijg je op de meeste refurbished toestellen garantie. Zo ook bij Forza Refurbished, specialist in refurbished Apple-producten. Wanneer je een iPhone refurbished van Forza koopt, vallen de batterij en accessoires ook standaard onder de 24 maanden garantie.

3) Je bespaart gemiddeld 60% ten opzichte van de nieuwprijs. De verwarring met tweedehands ontstaat hierdoor snel. Echter, tweedehands is even voordelig maar niet grondig nagekeken, waar nodig gerepareerd en professioneel opgekuist. Kortom, daar komt geen specialisme aan te pas. Bij partijen zoals Forza Refurbished, die beschikken over het Keurmerk refurbished, is het reviseren van devices naar grote hoogtes gebracht. In 2020 zijn er door Forza al 150.000 iPhones en iPads gereviseerd. Dit heeft ook ontzettend veel positieve voordelen voor het milieu, want CO2- uitstoot en geen gebruik van nieuwe schaarse grondstoffen en materialen.

Kortom, refurbished is goed voor de portemonnee en het milieu.

Ken jij de refurbished iPads van Forza al?

Deze iPads zijn meestal al eerder gebruikt, maar wel zo goed als nieuw. De Forza iPads worden namelijk op meer dan 50 punten getest door gespecialiseerde software. Eventuele onderdelen worden vervangen en het toestel wordt grondig schoongemaakt door ervaren technici. Echt Apple-kwaliteit dus, maar dan wel voor een scherpe prijs én nog duurzaam ook. Kortingen kunnen oplopen tot gemiddeld 60%. Als gevolg van een strenge kwaliteitscontrole ontvang je ook nog eens twee jaar garantie op het gehele toestel. Dus ook de batterij! Forza Refurbished beschikt over het Keurmerk Refurbished.

Deze iPads stijgen tot grote hoogte

In het grootse Apple-gamma, blijft de iPad Air-reeks niet ongezien. De iPad Air staat bekend als lichtgewicht kratspatser en is daarom zeer geliefd voor verschillende toepassingen. Of je nu thuis bent onderweg op kantoor of aan de studie, de iPad Air is het beste maatje voor onderweg.

Refurbished iPad Air 3

Wil je zoveel mogelijk power, een groot scherm en de mogelijkheden hebben om de tablet uit te breiden met handige extra’s? Dan is de refurbished ipad 3 een echte aanrader. Ondanks het feit dat de tablet uit 2019 komt is de chip nog steeds van hoge kwaliteit. De zwaarste taken worden zo een peulenschil.

Refurbished ipad Air 2

Geef je liever wat minder uit en/ of zoek je een iPad voor dagelijkse gemiddeld zware taken? Dan kun je het beste een ipad air 2 refurbished kopen. Ten opzichte van de Air 3 is hij iets minder snel dan zijn grote broer, maar dat merk je vooral bij heel (veel) zware taken. Als je weet waarvoor je de iPad Air wilt gaan gebruiken, kun je dus eenvoudig tientallen euro’s besparen door te kiezen voor het juiste model.

Refurbished iPad kopen

Kun je ook niet langer wachten? Geen probleem. Forza Refurbished beschikt over het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads van de BENELUX. Hierdoor is er een iPad voor ieder type gebruiken en iedere situatie. Bekijk snel jouw schrikbarend scherp geprijsde refurbished ipad bij forza-refurbished.be

Facebook Comments Box
Tags:

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!