Een beetje wijnliefhebber zal me gelijk geven als ik zeg dat een wijnkelder een must is om je wijn echt lang te kunnen bewaren. Alternatieven zijn vandaag de dag de zogeheten wijnkisten of wijnvriezers maar zoals altijd, nothing beats the real thing!

Eerlijkheidshalve moet ik hier even aan toe voegen dat ik zelf ook geen wijnkelder heb. De reden hiervoor is simpel, mijn huis heeft namelijk geen kelder.

Tot voor kort was dit een bijna onoverkomelijk probleem want een volledige kelder laten steken in een bestaand huis… niet eenvoudig volgens mij.

Aandachtige lezers hebben het al door, vandaag de dag bestaat er wel degelijk een oplossing en die oplossing is de Spiral Wine Cellar.

Mocht ik toch een kelder hebben, dan nóg zou ik er zo één willen bijsteken! Deze kelder is mooi, praktisch en übercool!

Witte wijnkelder     Wijnkelder spiraal

 

Een wijnkelder om in te bouwen

Het mooie aan deze wijnkelder is dat je hem gewoon kan laten inbouwen. Men maakt een cilindervormig gat in de grond en daar steekt men je kelder in. Eenvoudiger kan het bijna niet.

Op de officiële website staat een filmpje waarin het allemaal nog eens in detail wordt uitgelegd.

Eens je kelder er in steekt kan je hem gaan pimpen met een glazen deksel, volautomatische poorten, leder bekleding natuurlijk, enz. The sky is the limit!

Mooi he! Eigenlijk een gadget dat iedere man zou moeten hebben.

Maar… er is aan dit gadget één belangrijk nadeel:

  • Het is peperduur!

Om jullie een gedacht te geven heb ik hieronder een screenshot van de prijzen gezet. Dit is enkel nog maar stap 1, dan ben je nog niet eens aan het pimpen geslagen en miskijk je niet, dit is in ponden.

prijslijst

Misschien is die wijnkoffer of wijnvriezer dan toch nog niet zo een slecht idee…

Die koop je online voor een prikkie!(*)

In het filmpje hieronder wordt het ook allemaal nog eens uitgelegd:

 

(* voor een prikkie in vergelijking met deze kelder)

Laat weten wat jij er van denkt in de comments.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/10/wijnkelder-spiraal.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/10/wijnkelder-spiraal.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankGadgetsingebouwd,kelder,WijnEen beetje wijnliefhebber zal me gelijk geven als ik zeg dat een wijnkelder een must is om je wijn echt lang te kunnen bewaren. Alternatieven zijn vandaag de dag de zogeheten wijnkisten of wijnvriezers maar zoals altijd, nothing beats the real thing! Eerlijkheidshalve moet ik hier even aan toe voegen...Alles voor de man met smaak!