Meteen naar de inhoud
Home » Getest: Gastroiberico.com

Getest: Gastroiberico.com

Toen ik onlangs op zoek was naar Spaanse ham kwam ik terecht op de site van gastroiberico.com

Dit is eigenlijk een Belgische website maar ze verkopen enkel Spaanse producten. De eigenaar is een Belg die al een jaar of 8 zijn hart heeft verloren aan Spanje en er ondertussen ook woont. Hij kent de streek en de mensen (is zelfs getrouwd met een Spaanse) en kan alles rechtstreeks van daar op sturen.

Dit alles haal ik gewoon van de ‘over ons‘ pagina op de website. Het lijkt een ideale basis om een website te beginnen maar is dit ook zo? Ik heb het deze week getest en enkele proevertjes besteld.

 

Gastroiberico.com

De site op zich oogt modern en fris. Het eerste dat mij opvalt is de slideshow met een aantal mooie foto’s, een overzicht van sterke punten, contactgegevens, een soort kwaliteitslabel en de betaal mogelijkheden.

Mooi geplaatst en mooi doordacht dus.

Als je naar beneden scrolt heb je de aanbevolen producten en de nog een resem opties met o.a. een FAQ.

Allemaal heel netjes dus tijd om eens iets te bestellen.

Producten

Het is duidelijk dat de hele site zowat draait rond de ‘pata negra’, één van de betere Spaanse hammen. Ik heb me daarvan een pakje voorgesneden ham besteld en ook een Chorizo worst.

Pata Negra

Vier dagen na bestelling werd er aangebeld en overhandigde de postbode me een pakketje met de producten in.

Het was de eerste keer dat ik vlees besteld heb via internet dus ik was wel benieuwd hoe men de versheid en houdbaarheid ging aanpakken. In dit geval zijn de producten mooi luchtdicht verpakt en dus nog enkele maanden houdbaar. Zowieso zijn zowel de ham als de worst gedroogde producten dus dat scheelt ook weer…

De chorizo moet ik nog proberen maar de pata negra heb ik die avond nog open gedaan! Ik wil niet overdrijven maar het is niet voor niks dat deze ham zo bekend is! De smaak is echt wel top!

 

Conclusie: Dit is een webshop waar u met een gerust hart kan bestellen. Voor mensen die niet graag bestellen via buitenlandse sites is de Belgisch-Vlaamse link een geruststelling. De producten zijn vers en de smaak is écht goed. Qua prijs valt het ook goed mee. Ik heb die pata negra ook al eens geproefd op een mercado (markt) in Barcelona en ook daar betaal je de prijs voor deze ham.

Heb je zelf ervaring met voeding bestellen via internet of met deze site? Laat het even weten in de commentaren.

 

Wil je je website ook promoten door middel van een artikel? Klik hier.

Facebook Comments Box

2 reacties op “Getest: Gastroiberico.com”

  1. De eer en het genoegen gehad de chorizo uit dit pakket te proeven. Heerlijk. Niet overdreven pikant, maar dat is net goed. Je proeft het vlees nog. Aanrader !

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: