Meteen naar de inhoud
Home » Whiskyglazen kopen

Whiskyglazen kopen

Whisky is bij uitstek een mannendrank en ook wij kunnen een goede single malt wel smaken! Een goede single malt kost al gauw een paar tientallen euro’s dus zorg ervoor dat je de whisky niet drinkt alsof je een glas water drinkt.

Bij whiskyglazen heb je verschillende soorten. Je hebt glazen voor de echte kenners die verschillende whisky’s op één avond degusteren en die zijn meestal tulpvormig. De reden hiervoor is dat de aroma’s van de whisky dan beter in het glas blijven.

Persoonlijk heb ik echter liever de klassieke robuuste whiskyglazen. Het doet me op één of andere manier denken aan oude films en rokerige bars. Het heeft stijl, laat het me zo zeggen.

In de drank zelf vind je natuurlijk ook van die rokerige smaken terug, misschien vandaar.

De foto’s hieronder geven weer wat ik bedoel.

whisky-glazen-kopen whisky-glazen-online-kopen

Gegraveerde whiskyglazen

Deze klassieke whiskyglazen vind je normaal gezien wel in de betere drankenzaak. Ik heb echter iets origineels gevonden waarmee de glazen nog meer stijl krijgen.

Op de website van Yoursurprise.be vind je verschillende soorten whiskyglazen die je kan laten graveren met je initialen of met een persoonlijk boodschap. Je kan ze dus voor jezelf personaliseren of gebruiken als cadeau of relatiegeschenk.

Naast glazen hebben ze ook nog karaffen, geschenksets en flessen whisky die je in een persoonlijke doos kan steken.

De moeite om eens te bekijken!

 

[bol_bestsellers limit=”6″ block_id=”bol_5870fad9ae17c_bestsellers” cat_id=”1722″ name=”artikelwhiskyglazen” sub_id=”” title=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”643″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!