U bent op zoek naar een origineel cadeau voor een Gin liefhebber? Wij hebben het gevonden voor u!

Deze Gin in een houten kist is het perfecte cadeau voor iemand die graag Gin drinkt. De kisten kunnen volledig gepersonaliseerd worden en u kunt kiezen uit een aantal populaire Gin merken.

Voor de liefhebbers zijn er trouwens ook nog kisten met cognac, wodka, whisky en rum.

Waar kan je dit bestellen?

Yoursurprise.be is een website waar je allerlei gepersonaliseerde cadeaus kan bestellen. Naast sterke dranken hebben ze nog een heel assortiment andere cadeaus die stuk voor stuk aangepast kunnen worden aan je persoonlijke smaak.

De Gins zitten zoals gezegd in een houten kist en die kist kan je versieren met een foto, een tekst, enz. Hieronder staan een paar voorbeelden van de kisten.

gin-in-houten-kist gin-in-houten-cadeauverpakking

gin-in-een-houten-kistZoals je ziet kan je kiezen uit verschillende soorten gin en kan je eender welke boodschap op de kist laten zetten.

Eens je een fles gekozen hebt krijg je tijdens het bestelproces de mogelijkheid om de kist te personaliseren.

De kist wordt op een adres naar keuze geleverd en op de datum dat jij wil.

Meer info en bestellen kan op de site van www.yoursurprise.be.

 

 

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/05/gin-houten-kist.jpg?fit=451%2C345&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/05/gin-houten-kist.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankcadeau,ginU bent op zoek naar een origineel cadeau voor een Gin liefhebber? Wij hebben het gevonden voor u! Deze Gin in een houten kist is het perfecte cadeau voor iemand die graag Gin drinkt. De kisten kunnen volledig gepersonaliseerd worden en u kunt kiezen uit een aantal populaire Gin merken. Voor...Alles voor de man met smaak!