Dat je als drankliefhebber van drank houdt, dat lijkt me logisch. Maar misschien ben jij wel een drankliefhebber die ook houdt van gadgets die met drank te maken hebben. Ja? Dan heb ik iets leuk gevonden!

Op Gadgets-Kopen.be kan je spiegels kopen met een print van een bekend drank-merk. Niet alleen cool om in je man-cave te hangen maar ook nog bijzonder betaalbaar. Wat wil een mens nog meer?!

Spiegels met drank reclame

In de collectie zitten een paar spiegels met bierreclame maar er zitten geen bekende Belgische merken zoals Stella of Jupiler tussen. Heineken en Guinness hebben ze wel en ook nog twee spiegels met ‘I love Beer’ maar daar gaat je vrouw niet blij van worden vrees ik.

spiegels-drank-reclame

Qua sterke drank is er iets meer keuze. Daar zitten bekende merken tussen zoals Bacardi en Jack Daniels.

Ieder zijn eigen smaak natuurlijk maar het lijkt me een mooi item voor liefhebbers.

De prijs is ook een meevaller want elke spiegel kost maar 11,95 euro.

Wil je één bestellen? Surfen naar http://www.gadgets-kopen.be/product-categorie/interieur/spiegels/

 

Zou jij er één kopen? Weet je waar je ze nog goedkoper kan krijgen? Laat het weten in de comments!

 

 

https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/11/spiegels-met-drank.jpg?fit=380%2C266&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/11/spiegels-met-drank.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankbier,gadgets,spiegels,sterke drankDat je als drankliefhebber van drank houdt, dat lijkt me logisch. Maar misschien ben jij wel een drankliefhebber die ook houdt van gadgets die met drank te maken hebben. Ja? Dan heb ik iets leuk gevonden! Op Gadgets-Kopen.be kan je spiegels kopen met een print van een bekend drank-merk. Niet...Alles voor de man met smaak!