Meteen naar de inhoud
Home » Restaurant L’Oeil de Boeuf in Epernay

Restaurant L’Oeil de Boeuf in Epernay

Dit jaar zijn we gaan eten bij alweer een heel leuk restaurant in het centrum van Epernay. Wij overnachten meestal in het Ibis Centre Ville hotel in Epernay en vandaar is het maar vijf minuten wandelen tot bij restaurant L’Oeil de Boeuf. Ideaal dus om na een hele dag proeven nog eens lekker te gaan eten.

Hieronder geef ik je graag wat meer info.

L’Oeil de Boeuf in Epernay

Het restaurant is op zich niet zo heel groot dus reserveren is hier zeker aangewezen.

Persoonlijk ben ik nogal fan van de traditionele keuken uit de Champagnestreek en hier kan je die ook krijgen maar dan wel in een modern jasje.

Je kan hier à la carte eten uiteraard maar wij hebben gekozen voor een menu. Toen wij er waren had je een 3-gangen menu van 26 euro en een 4-gangen menu van 40 euro. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de eerste en dat was prima in orde! Hieronder staan een paar foto’s van wat we toen gekregen hebben:

L'Oeil de Boeuf in Epernay L'Oeil de Boeuf in Epernay L'Oeil de Boeuf in Epernay

Uiteraard zullen de menu’s af en toe wel wat veranderen maar de foto’s hierboven geven een idee van wat je hier op je bord krijgt.

L’Oeil de Boeuf is zeker niet het bekendste restaurant van Epernay maar wat mij betreft is dit toch één van de betere. Bediening en eten zijn gewoon heel goed en de prijzen zijn zeer democratisch.

==> Als je graag een restaurant bezoekt na het proeven lees dan ook mijn artikel over ‘Restaurants in de Champagnestreek‘ een keer.

Conclusie

Zeer leuk restaurant waar gezelligheid, lekker eten en goede service centraal staan. Door de goede ligging kan je de auto ook laten staan en dat kan handig zijn als je al een hele dag bent gaan degusteren.

Meer info kan je vinden op hun website: https://www.oeil-de-boeuf.com/

 

Als u dit bericht leest bent u allicht van plan om binnenkort een keer naar de Champagnestreek te gaan. Uitstekend plan! Mocht u op zoek zijn naar tips over champagneboeren, restaurants, overnachtingen, enz. dan moet u zeker het champagne gedeelte van deze site eens bekijken:

De beste tips over de Champagnestreek!

Bent u zelf al L’oeil de Boeuf gaan eten? Laat in de commentaren gerust even weten wat u er van vond.

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!