Meteen naar de inhoud
Home » Brasserie Den Eirekluts in Serskamp

Brasserie Den Eirekluts in Serskamp

Onlangs zijn we gaan eten in brasserie Den Eirekluts in Serskamp en uiteraard schrijven we daar dan een verslag over.

Om te beginnen moet ik misschien even wat duiding geven over de locatie van dit restaurant. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen weet waar je Serskamp moet situeren. Om eerlijk te zijn had ik tot voor kort ook nog nooit gehoord van Serskamp. Een tijdje geleden echter kreeg ik van mijn schoonzusters te horen dat ze allebei, en los van elkaar, een huis hadden gekocht en dat beide huizen vlak bij elkaar in Serskamp lagen… (Naast Wetteren.) Over toeval gesproken!

Omdat we in de toekomst toch geregeld daar moeten zijn vonden we het een goed idee om alvast eens uit te kijken naar een leuk restaurantje in de buurt en dat is dus Den Eirekluts geworden.

Brasserie Den Eirekluts in Serskamp

Het restaurant is een oud hoevetje dat vanbinnen mooi gerenoveerd is. Er is volgens mij ook een tof terras aan maar wij waren er op een winteravond dus dat heb ik niet kunnen bekijken.

(De twee foto’s hieronder heb ik even van hun website geleend.)

Toen wij er waren zat het restaurant echt helemaal vol. Blijkbaar waren er die avond verschillende mensen die hun verjaardag vierden dus lekker gezellig.

Wij hadden ook twee jarigen bij dus het stoorde ons totaal niet dat men geregeld uit volle borst ‘Happy Birthday’ begon te zingen.

De kaart

Op de kaart heb je genoeg keuze en is er ook aan de kinderen gedacht. Wat wel opvalt, geen vis op de kaart. Wel garnaalkroketjes en scampi’s, beide heel lekker trouwens. Bij de suggesties heb ik wel een stuk vis gezien maar het is duidelijk dat het hier vooral om vlees draait.

Eerlijk gezegd, voor mij is dat absoluut geen probleem. Ik heb de varkenswangetjes gekozen en daar heb ik echt geen spijt van! Mooie portie met meer dan voldoende groenten en frietjes! Mijn vrouw kreeg een mooi stuk steak, goed gebakken en ook heel lekker.

De bediening heeft volgens mij een druk avondje gehad met al die groepen maar ik moet zeggen dat de chef vrij goed kon volgen. Terwijl de tafel achter ons hun hoofdgerecht kreeg had hij nog tijd om een sabayon te kloppen voor ons en die was dik in orde!

Conclusie

Prima adres met lekkere Vlaamse keuken en sympathieke bediening. Ik was hier op een regenachtige vrijdagavond maar ik kijk er naar uit om in de zomer een keer terug te keren om het terras eens te ontdekken.

Meer info op de website van Den Eirekluts: http://www.eirekluts.be


Ben je hier zelf al geweest? Laat in de commentaren even weten wat jij er van vond!

Meer restaurant reviews lezen? Dat kan: Sixpacks.be Restaurants

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: