Als er nu één koppel is dat het zowat allemaal heeft dan zal het allicht Jay Z en Beyoncé wel zijn. Dure huizen, auto’s enz. noem het op en ze hebben het waarschijnlijk. Dat is allicht niks nieuws maar wist je ook dat je champagne van Jay Z en Beyoncé kan kopen?

Van Jay Z en Beyoncé mag je ook echt letterlijk nemen want Jay Z heeft een paar jaar geleden heel het champagnemerk Armand de Brignac gewoon gekocht. De champagne zelf is meer bekend onder de naam Ace of Spades en past helemaal bij de uitstraling van het koppel zelf.

Wij drinken meestal iets andere champagne maar wie dat wil kan deze flessen ook zelf kopen en proeven. Lees verder onder de foto hiervoor.

champagne van Jay Z en Beyoncé

 

De champagne van Jay Z en Beyoncé zelf kopen?

De flessen zijn één en al bling-bling en zijn niet zomaar in de supermarkt te vinden. Als je er één wil hebben kan je volgens mij best online gaan kijken.

Ik weet dat je ze kan kopen aan een vrij goede prijs bij Drankdozijn.be.

Zelf heb ik jammer genoeg nog niet geproefd maar de commentaren zijn in ieder geval heel goed. Dat mag ook wel want zoals je misschien al kon raden is dit absoluut geen goedkope champagne! Klik maar even door naar die site van Drankdozijn om zelf te ontdekken hoeveel zo een flesje moet kosten!

Heb jij wel al het geluk gehad van deze exclusieve champagne te proeven? Of weet je waar je hem nog goedkoper kan vinden. Laat het mij dan zeker weten in de commentaren hieronder!

Heb je nog een half minuutje tijd? Klik dan even op jouw keuze in onze enquete over Exclusieve Champagnes

https://i2.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2020/12/armanddebrignac.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i2.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2020/12/armanddebrignac.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankAce of Spades,Beyoncé,champagne,Jay ZAls er nu één koppel is dat het zowat allemaal heeft dan zal het allicht Jay Z en Beyoncé wel zijn. Dure huizen, auto's enz. noem het op en ze hebben het waarschijnlijk. Dat is allicht niks nieuws maar wist je ook dat je champagne van Jay Z en...Alles voor de man met smaak!