Ik weet het, we vallen in herhaling maar we kunnen er niks aan doen. Gin blijft met voorsprong dé populairste sterke drank dus is het niet meer dan logisch dat we daar af en toe eens over schrijven. De gin producenten weten dit natuurlijk ook en spelen hier graag op in en zo komt het dat je nu ook al een Kerstcadeau met gin kan kopen.

Hieronder een paar voorbeelden van wat je allemaal onder (of in) de kerstboom kan vinden dit jaar. Zet het op je lijstje voor Kerstmis of maak iemand blij met deze coole Kerstcadeaus met Gin!

Kerstcadeau met Gin, Glu Gin, tonic en zelfs een kerstboom

Deze ziet er op foto alvast heel cool uit! Twee flessen Glu Gin, een fles gin van La Petite Merveille uit de Ardennen, 4 flesjes Fevertree tonic en zelfs een kerstboompje.

kerstcadeau met gin

Glu Gin is ook gemaakt door de mensen van La Petite Merveille. De naam geeft het al weg natuurlijk. Dit drankje is speciaal voor Kerst gemaakt en verwijst naar Gluhwein. Ook deze gin moet je warm drinken en er zitten toetsen van kaneel en kruidnagel in.

La Petite Merveille Gin is een gin die gemaakt is door niemand minder dan Marc Coucke! De man is met vanalles bezig maar hij heeft onder andere ook een heel complex in Durbuy in de Ardennen en deze gin is een eerbetoon daaraan.

Qua smaak lees ik dit: “Zachte smaken van denneboombloesem en lokale kruiden liggen aan de basis van deze unieke gin.”

Update: Ik vind niet direct meer waar je hem kan kopen maar bij Drankdozijn heb je altijd top gin aan zeer scherpe prijzen. Ook bij Yoursurprise heb je heel toffe gin-cadeaus!

Kerstballen met gin

Ook heel leuk! Deze kerstballen met gin kan je effectief ook in de kerstboom hangen!

Ik heb de indruk dat er momenteel verschillende merken op de kerstballen-trein gesprongen zijn dus keuze genoeg.

De kerstballen komen in verschillende kleurtjes en zijn effectief gevuld met gin. Als je ze in de boom hangt moet je mogelijks wel goed opletten dat je huisgenoten ze niet stiekem al leegmaken.

kerstballen met gin

Ik lees op verschillende sites dat deze kerstballen heel populair zijn en dus ook heel vlug uitverkocht.

Als iemand mij een tip kan geven over een paar webshops die deze kerstballen verkopen, laat het dan zeker weten in de commentaren.

Vlug naar de winkel zou ik zeggen want een Kerstcadeau met gin wordt het helemaal dit jaar!

Wat denken jullie? Kopen of niet? Laat maar weten in de commentaren.

Meer weten over Gin? Lees dan zeker ook onze andere Gin artikels.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/11/kerstpakket-ginuitgelicht.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/11/kerstpakket-ginuitgelicht.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankgin,kerst,kerstballenIk weet het, we vallen in herhaling maar we kunnen er niks aan doen. Gin blijft met voorsprong dé populairste sterke drank dus is het niet meer dan logisch dat we daar af en toe eens over schrijven. De gin producenten weten dit natuurlijk ook en spelen hier graag...Alles voor de man met smaak!