Soms kom je van die dingen tegen die écht goed gevonden zijn. Onderstaande gin-gadget is zo één. Ik zag het staan en ik wou het meteen kopen.

Het verschil tussen een gewone gin-tonic en een echte goede gin-tonic zit hem in de combinatie van gin, tonic én de garnituur. Dikwijls weet je wel welke garnituur je nodig hebt maar heb je het gewoon niet in huis. Ik ken het gevoel want ik heb al dikwijls op het punt gestaan om van die garnituur te kopen maar dikwijls zijn het van die grote verpakkingen en vind ik het zonde om voor één of twee gin-tonics zo’n heel pak te kopen.

De oplossing? Check het gadget hieronder!

Gin Tonic Botanicals Tube

gint-tonic-garnituurIn deze buis zit een verzameling van een hele boel gin garnituren. Alles zit mooi verpakt in plastic potjes dus je kan ze een hele tijd houden.

Als ik het goed begrijp zitten er in de buis ook een soort van theezakjes die je kan gebruiken om verschillende kruidenmixen te laten trekken in je gin.

Dit is ideaal om zelf in huis te hebben of om als cadeau te geven aan een gin liefhebber.

Inhoud van de doosjes:

Jeneverbessen, Appelsienenschil, Steranijs, Hibiscusbloem, Rozemarijn, Rozenblaadjes, Rooibos, Kardemon, Kaasjeskruid en Roze peper

 

Je kan deze botanicals vinden op bijvoorbeeld Drankdozijn

Volg mij op Social Media:KristofDrankGadgetsSoms kom je van die dingen tegen die écht goed gevonden zijn. Onderstaande gin-gadget is zo één. Ik zag het staan en ik wou het meteen kopen. Het verschil tussen een gewone gin-tonic en een echte goede gin-tonic zit hem in de combinatie van gin, tonic én de garnituur. Dikwijls...Alles voor de man met smaak!