Op Sixpacks.be houden we van lijstjes!

Je hebt vast al gezien dat we regelmatig uitpakken met onze eigen lijsten en nu heeft Google dit blijkbaar ook opgepikt. Op Google Trends vind je toplijsten van de meest uiteenlopende onderwerpen: acteurs, dj’s, auto’s, basketbal ploegen enz.

Allemaal zeer interessant maar wat ons natuurlijk vooral interesseert zijn lijsten die te maken hebben met eten of drinken. Ik heb er twee gevonden die passen bij onze site: de Top 20 van cocktails en de Top 20 van whisky’s.

Voorlopig zijn deze lijsten gericht op de Amerikaanse markt en dat zie je vooral aan de lijst met whisky’s.

Cocktail en whisky toplijsten volgens Google

                     

 

En wat denken jullie? Kunnen we hiermee akkoord gaan?

Persoonlijk hou ik wel van een goede Martini dus dat begrijp ik dat die goed scoort maar een Gimlet of een Rusty Nail zijn dan weer nieuw voor mij.

Bij de whisky’s zie je dat de single malts helemaal onderaan staan dus de Amerikanen kiezen duidelijk voor producten van eigen bodem. (Bourbon is dat eigenlijk wel whisky??)

Wat vinden jullie er van? Laat het ons weten in de comments.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/11/google-lijsten.jpg?fit=350%2C250&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/11/google-lijsten.jpg?resize=150%2C125&ssl=1KristofDrankwhiskyOp Sixpacks.be houden we van lijstjes! Je hebt vast al gezien dat we regelmatig uitpakken met onze eigen lijsten en nu heeft Google dit blijkbaar ook opgepikt. Op Google Trends vind je toplijsten van de meest uiteenlopende onderwerpen: acteurs, dj's, auto's, basketbal ploegen enz. Allemaal zeer interessant maar wat ons natuurlijk...Alles voor de man met smaak!