Hou je wel van een uitdaging? Hou je heel veel van hamburgers? Dan is deze challenge iets voor jou!

Je kent het vast wel zo van die food challenges. Ook hier bij ons zie je geregeld iets voorbij komen zoals 20 curryworsten, 5 hamburgers en een hele berg frieten binnen een bepaalde tijd opeten om te winnen. De meest bekende challenges zijn volgens mij die van frituur De Broodjeshoek in Balen. Zij hadden al de Toren van Balen en o.a. het Cruiseschip van Balen.

In Amerika gaan ze nog een stapje verder! Daar bestaat er een challenge waarbij je een cheeseburger van maar liefst 47,6 kilo krijgt voorgeschoteld!

Het Achtste Wereldwonder

Het Achtste Wereldwonder, dat is de naam van de mega-burger en je kan hem krijgen bij Clinton Station Diner. 47 kilo burger krijg je natuurlijk nooit alleen op dus men is redelijk, je mag nog 9 vrienden meebrengen om deze vreet-test tot een goed einde te brengen.

Dat moet te doen zijn he, 4,7 kilo de man op een uur. Of toch niet?

Ik heb geen idee hoeveel mensen er al in geslaagd zijn maar dat het geen fabeltje is kan je hier zien op hun website: https://www.clintonstationdiner.com/burger-challenges

 

Wie neem jij mee?

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2021/06/mega-hamburger.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2021/06/mega-hamburger.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodhamburgerHou je wel van een uitdaging? Hou je heel veel van hamburgers? Dan is deze challenge iets voor jou! Je kent het vast wel zo van die food challenges. Ook hier bij ons zie je geregeld iets voorbij komen zoals 20 curryworsten, 5 hamburgers en een hele berg frieten binnen...Alles voor de man met smaak!