Het einde van het jaar is alweer in zicht! 2017 was voor mij een prima jaar en hopelijk voor jullie ook!

Het is stilaan tijd om vooruit te blikken naar volgend jaar maar eerst hebben we nog de feestdagen en de bijhorende cadeautjes. Altijd een goed moment om eens te kijken waaraan een mens zijn geld zoal kan uitgeven.

Heb je zelf nog tips? Zet maar in de commentaren, een goed idee is altijd welkom!

Cadeaus met Gin

Zeker niet de eerste keer dat we dit schrijven maar Gin is en blijft super populair. Ik heb een speciaal artikel gemaakt met alle mogelijk gin-cadeaus dus dat moet je zeker maar eens bekijken. De gegraveerde glazen en de de gepersonaliseerde flessen zijn echte bestsellers en die kan je vinden bij Yoursurprise.be.

Als je toch op die website bent moet je zeker ook de rest van hun gamma eens bekijken want je vind er echt leuke dingen. Alles kan je personaliseren met een naam of een boodschap.

Bitcoins

Wat?! Ja, je leest het goed, Bitcoins. De laatste maanden is de Bitcoin zowat elke dag in het nieuws geweest omdat weer één of ander record gebroken werd. Bitcoin-experts geloven dat de Bitcoin tegen eind 2018 zo’n slordige 100.000 dollar waard gaat zijn dus doe jezelf een cadeautje en koop met je eindejaarspremie Bitcoin (of een andere munt) voor jezelf!

Op Litebit.eu kan je gewoon via Bancontact Bitcoins en andere munten kopen. Heel eenvoudig!

Gadgets

Foute of leuke gadgets blijven het ook goed doen. Ikzelf ben ook een gadget-mens maar voor prullen waar je niks mee kan heb ik het niet. Wil je mij eens goed verrassen, koop me dan een nieuwe Apple watch of zo! 🙂

Nee, ieder doet wat hij wil en ben je op zoek naar gadgets dan moet je zeker eens gaan kijken op Gadgethouse.be of Megagadgets.be.

Weekendje weg of een wereldreis…

ibiza

Het leven is kort mensen, dat hebben we in 2017 jammer genoeg ook weer moeten ondervinden. Blijf dus niet bij de pakken zitten en trek er op uit zoveel je kan!

Check Booking.com voor een weekendje Parijs of Londen of… Wat ook een goed idee is, is een korte zon-vakantie op Ibiza. Dat kan ik iedereen aanraden! Neem eens een kijkje op Sunweb daarvoor, veel keuze voor een goede prijs.

 

En, zit er iets tussen dat jullie wel aanspreekt? Dergelijke lijstjes zijn natuurlijk heel persoonlijk en dit zijn dan natuurlijk ook allemaal dingen die op mijn lijstje staan. Laat in de commentaren gerust weten wat jij wil ontvangen of wat je voor iemand zal kopen.

Fijne feestdagen van heel het Sixpacks.be team!

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/05/figueretas-uitzicht.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/05/figueretas-uitzicht.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankGadgetsLifestylefeest,gadgets,Kerstmis,nieuwjaar,ReizenHet einde van het jaar is alweer in zicht! 2017 was voor mij een prima jaar en hopelijk voor jullie ook! Het is stilaan tijd om vooruit te blikken naar volgend jaar maar eerst hebben we nog de feestdagen en de bijhorende cadeautjes. Altijd een goed moment om eens te...Alles voor de man met smaak!