Meteen naar de inhoud
Home » Keep calm and buy the dip!

Keep calm and buy the dip!

Euuh wat? Ik kan me voorstellen dat je even niet weet over wat dit artikel gaat als je niet in de cryptohandel thuis bent. Ik leg het je in dit artikel allemaal uit.

Je hebt allicht wel al gehoord van Bitcoin of andere cryptomunten. Sinds een paar jaar is dit een echte hype geworden in beleggers kringen. Je kan met crypto munten namelijk heel snel heel veel winst maken als je weet wat je doet.

Momenteel zit de markt een beetje in een dip en dikwijls wordt er dan gezegd van”Keep calm and buy the dip!”. Beleggers gaan er vanuit dat deze dip maar tijdelijk is en dat je best nu zoveel mogelijk aankoopt om dan nadien met stevige winst te verkopen.

Wil je zelf ook op de crypto-trein springen en ook stevige winsten pakken? Hieronder geef ik jullie graag een snelcursus over hoe je eraan begint.

Beginnen met crypto munten

Om te beginnen moet je eerst een crypto exchange kiezen. Een exchange kan je best vergelijken met een online bank of handelsplatform speciaal voor crypto munten. Er bestaan er verschillende maar persoonlijk ben ik nogal fan van Bitfinex. Op die exchange heb je alles wat je nodig hebt en de transactiekosten zijn er relatief laag.

Na dat je jezelf ingeschreven hebt kan je beginnen met de aankoop van je favoriete munten. Enkele van de meest bekende munten zijn bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple. Er bestaan er nog honderden anderen maar dat leer je zelf al gaandeweg wel.

De bedoeling is nu zoals op de echte beurs om koopjes te vinden en die terug te verkopen als de koers gestegen is. In de crypto wereld kan het erg snel gaan en je kan er heel vlug mooie winsten nemen. Jammer genoeg werkt dat ook andersom en kan het ook snel dalen. De kunst is dus van alles goed in het oog te houden.

Gelukkig bestaan er ook slimme oplossingen. Je kan het handelen min of meer automatiseren, hoe dat gaat lees je hieronder.

Automatisch traden met Cryptohopper

CryptoHopper is een online platform dat het handelen voor jou kan doen. Je geeft het platform toestemming om een connectie te maken met de exchange waar jij mee werkt en CryptoHopper koopt en verkoopt automatisch voor jou. CryptoHopper doet dit volgens bepaalde parameters die je ofwel automatisch ofwel manueel kan instellen. Een populaire parameter is bijvoorbeeld van een munt terug te verkopen vanaf je 4% winst hebt.

CryptoHopper weet ook wanneer een bepaalde munt fors daalt en verkoopt die bepaalde munt voor jou automatisch om te voorkomen dat je ineens zware verliezen zou maken.

Uiteraard is dit niet helemaal gratis. Je betaalt een maandelijkse kost, het begint vanaf 19 euro dacht ik, en daarvoor kan je dit platform gebruiken.

Als je wat geld erin gestoken hebt en je neemt een paar keer je 4% dan is dat erg vlug terugverdiend!

 

En jullie? Handelen jullie al in cryptomunten of willen jullie ermee aan de slag? Laat het even weten in de commentaren!

 

 

Pas op! Dit is geen financieel advies! Handelen in crypto munten houdt ook een risico in en u bent zelf verantwoordelijk hiervoor!

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!