Meteen naar de inhoud
Home » Tip van de week – Wijnbeurs

Tip van de week – Wijnbeurs

Vanaf nu krijgt u van ons elke week op dinsdag een handige tip die te maken heeft met eten of drinken!

Deze week stellen we jullie graag Wijnbeurs.be voor. Websites waar je wijn kan kopen zijn er natuurlijk genoeg maar bij deze hebben ze een paar extra’s die voor liefhebbers wel interessant kunnen zijn. Buiten de ‘gewone webshop’ proberen ze een soort clubgevoel te creëren en als je in de club zit krijg je allerhande voordelen. Hieronder zet ik er een paar op een rijtje.

Lidmaatschap en wijnservice.

Voor 14 euro per jaar kan je lid worden van de website. Door dit lidmaatschap krijg je een nieuwsbrief met alle kortingen en nieuwigheden maar ook 0,50 euro karting op elke fles die je besteld. Bestel je 18 flessen of meer worden ze ook nog eens gratis thuisbezorgd.

Daarnaast bestaat er ook zoiets als een ‘Wijnservice’. Daarmee kan je x-aantal keer per jaar 12 geselecteerde flessen wijn bij je thuis laten bezorgen. Je moet zelf niet kiezen, enkel ontvangen en proeven.

Kortingen

Heel het jaar door zijn er leuke kortingen geeft op allerlei wijnen.

Thuis bestellen, thuis geleverd

Dit vind ik eigenlijk nog een van de grootste voordelen. Vroeger verloor ik dikwijls een hele hoop tijd door alle wijnen in de supermarket één voor één te gaan bekijken. Van miserie pakte ik dan meestal een willekeurige wijn eruit die niet altijd even goed was.

Bij online bestellen kan je rustig nalezen wat men te zeggen heeft over de wijn en dan pas bestellen. Ook het thuisleveren wordt heel vlug een gewoonte! (Zie ook hierboven bij de wijnservice.)

 

Je moet het als wijnliefhebber zelf maar eens bekijken. Je zal merken dat vooroordelen zoals te duur hier niet van toepassing zijn. Meer info op de website zelf: Wijnbeurs.be

 

Facebook Comments Box
Tags:

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: