Champillon is een dorpje in de Champagnestreek dat ik vrij goed ken. Het is perfect gelegen in de Vallée de la Marne en er zijn twee champagneboeren waar ik geregeld kom. Er is echter één ding dat ik nog niet ken en waar ik al een paar jaar nieuwsgierig naar ben: Royal Champagne Hotel & Spa .

Dit hotel is prachtig gelegen op een heuvelrug en je kan het zien liggen vanuit het centrum van Champillon. Ik ben er nooit binnen geweest omdat men het al een paar jaar aan het renoveren is maar daar zou nu wel eens verandering in kunnen komen. Ik heb namelijk gelezen op hun website dat je vanaf nu (zomer 2018) terug overnachtingen kan boeken.

⇒ In Champillon moet je zeker Michel Bahuchet of Autreau eens bezoeken.

Hotel & Spa Royal Champagne

Ondanks het feit dat ik er nog niet geweest ben weet ik wel zeker dat je hier eens wil logeren!

Om te beginnen is er de ligging. Veel beter kan een hotel niet gelegen zijn. Vanop de heuvelrug heb je een ongelooflijk zicht over de wijngaarden van de Vallée de la Marne.

Daarnaast heb je natuurlijk het hotel en de spa. Ik heb alle foto’s in dit artikel gevonden op de website van Royal Champagne Hotel & Spa en die zien er top uit! Ga zeker zelf eens kijken op de website want er staan er nog veel meer op.

Dit is het adres van de site: https://www.royalchampagne.com

royal champagne hotel & spa

Zin gekregen om onmiddellijk een kamer te boeken? Ik wel in ieder geval maar er is wel nog een kleinigheid die ik nog niet verteld heb…

Toen ik zag dat de site online was en dat je kon reserveren heb ik een mail gestuurd met de vraag van me de tarieven door te sturen. Nog geen uur later had ik die tarieven in mijn mailbox en ik moet het zeggen, ik moest even slikken!

Een kamer kost per nacht tussen de 500 en 700 euro en als je in het weekend wil komen moet je minstens 2 nachten boeken. Niet goedkoop dus! Reken daar dan ook nog bij dat je hier en daar nog wat flessen champagne wil gaan kopen…

Als geld geen rol speelt en je bent op zoek naar een luxehotel in de Champagnestreek dan is dit zeker en vast het juiste adres.

Je kan het hotel boeken via hun website of natuurlijk via Trivago.

En? Wat denken jullie? Vlug een kamertje boeken of toch maar niet? Laat het even weten in de commentaren!

Tot slot nog een warme oproep aan de mensen van het hotel: Als jullie mij een keer uitnodigen schrijf ik met plezier nog een artikel! 🙂

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/06/royalchampagnehotelspa.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/06/royalchampagnehotelspa.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankchampagestreek,champagne,hotelChampillon is een dorpje in de Champagnestreek dat ik vrij goed ken. Het is perfect gelegen in de Vallée de la Marne en er zijn twee champagneboeren waar ik geregeld kom. Er is echter één ding dat ik nog niet ken en waar ik al een paar jaar nieuwsgierig naar...Alles voor de man met smaak!