Meteen naar de inhoud
Home » Dagelijkse kost 1 door Jeroen Meus

Dagelijkse kost 1 door Jeroen Meus

Dagelijkse kostDagelijkse kost voorstellen lijkt me overbodig. Meus is waanzinnig bekend als aperitief voor blokken. Knap in beeld gebracht en verstaanbaar uitgelegd. Bijkomend voordeel is de “crossmediale aanpak”. Als er alsnog iets onduidelijk zou zijn in dit kookboek, kan je t filmpje ook nog even op de website (http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/) bekijken.

Gerechten

Zeker in dit eerste boek blinken de gerechten uit in eenvoud. Balletjes met seldersaus, kabeljauw met preistoemp, spaghetti met kip, gehaktbrood, etc..  Naar mijn persoonlijke smaak soms met wat veel boter, maar aan de andere kant: dat smaakt natuurlijk.

Door in een 5, 6-tal stappen eten op tafel te toveren, moet dit echt wel lukken voor iedereen die weet hoe hij de pan op t vuur moet zetten. Voor een kerstdiner zijn de recepten niet geschikt, maar als je in de week iets meer wilt dan stukje vlees / patatje / groentjes, dan is dit boek uitstekend geschikt. Wat je Meus zeker moet meegeven is dat hij eenheid brengt in zijn gerechten. De groenten en het vlees, ze vormen meestal samen een mooi geheel en vullen mekaar perfect aan.

Conclusie

Iedereen met een klein beetje interesse in koken zal wel een van de boeken van Meus in huis hebben. Zeker in deze nummer 1 zijn alledaagse zaken, lekker, onmogelijk om te mislukken.

Technische fiche

Titel: Dagelijkse Kost 1

Auteur: Jeroen Meus

Uitgeverij: Van Halewyck

Foto’s: Verne

 

Alle boeken van Jeroen Meus kan je perfect online bestellen.

 

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: