Meteen naar de inhoud
Home » Naar Ibiza dankzij de Bitcoin?

Naar Ibiza dankzij de Bitcoin?

Het is allemaal wat! We kunnen hier wel volop schrijven over een nieuwe keuken, dromen van een Porsche, een reisje naar Ibiza enz. maar hoe moet je dat allemaal betalen?

Sparen en beleggen in aandelen is sowieso een goed idee maar de winsten zijn relatief klein en je hebt veel geduld nodig. Als het voor jou allemaal net iets sneller mag dan moet je je grenzen misschien eens verleggen naar de wereld van de Cryptomunten. Vroeger iets dat voorbehouden was voor criminelen en computernerds maar die tijd is echt wel voorbij. De bitcoin is tegenwoordig alom bekend en wat belangrijker is, bitcoin is nu ook gemakkelijk aan te schaffen voor iedereen. Vroeger moest je via allerlei buitenlandse sites met je creditcard proberen van cryptomunten te kopen maar tegenwoordig kan je perfect op Belgische en Nederlandse sites kopen met bancontact en iDEAL.

Ben je op een paar weken binnen met cryptomunten? Nee, natuurlijk niet, maar omdat de koersen heel volatiel zijn en omdat je heel snel kan kopen en verkopen kan je geregeld mooie percentjes verdienen.

Hieronder leg ik jullie uit hoe je zelf eenvoudig bitcoin kan kopen. Er zijn uiteraard nog heel veel andere munten maar ik denk dat het verstandig is om eerst bitcoin te kopen en eventueel later die bitcoin om te zetten in andere munten.

Hoe koop je zelf eenvoudig en veilig bitcoin?

Hierboven schreef ik het al, het is absoluut niet nodig om op buitenlandse sites te gaan kopen. Als je pas begint zou ik je echt aanraden om op een Nederlandstalige site te kopen en dat voor de volgende redenen:

  • De info over Bitcoin is in je eigen taal zodat je echt alles tot in de puntjes kan begrijpen.
  • Als je hulp nodig hebt kan je die ook krijgen in je eigen taal en niet van één of ander callcenter in India.
  • Veiligheid! Bancontact en iDEAL zijn veilige betaalmiddelen.

Maak alvast een digitale kopie van je paspoort en eventueel een foto van jezelf want voor je kan kopen zal je, net zoals bij een gewone bank, jezelf wel moeten identificeren. Dit getuigd ook weer van het feit dat alles een heel pak veiliger is geworden.

Als je eenmaal geregistreerd bent en je hebt bitcoin in je portefeuille is het een kwestie van de bitcoin koers goed in het oog te houden!

Let op! Ik ben geen beursgoeroe of cryptowonder dus beleggen doe je uiteraard op eigen risico.

Ik wens je alvast wel veel succes!

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: