Meteen naar de inhoud
Home » Heb je een lelijke auto gekocht?

Heb je een lelijke auto gekocht?

Nee toch he? Dat moet je niet doen hoor! Het is te zeggen, je moet kopen wat je kan betalen en als dat dan niet onmiddellijk je droomwagen is dan is dat helemaal niet erg hoor.

Ik begin erover omdat ik onlangs één van mijn neefjes tegenkwam die van zijn ouders een tweedehands wagentje had gekregen en daar dus helemaal niet tevreden mee was. Toegegeven, het zou ook mijn eerste keuze niet geweest zijn maar een gegeven paard moet je niet in de bek kijken zeg ik altijd. Daarbij, toen wij jong waren was dat toch hetzelfde en waren we gewoon creatief om die auto dan een beetje te pimpen. Dat hoeft niet zoveel geld te kosten en met een paar kleine inspanning maak je een heel verschil.

Ook als je al wat ouder bent kan het zijn dat je budget niet hoog genoeg is om je droomwagen te kopen. Als ik een wagen koop steekt het niet zo nauw maar er zijn wel een paar dingen waar ik écht op let.

Wat vind ik belangrijk in een auto?

Ik zie graag mooie auto’s maar jammer genoeg moet ik ook rekening houden met een bepaald budget. Bij aankoop let ik echter wel op deze vier dingen:

  • Merk
  • Kleur
  • Soundsystem
  • Velgen

Het merk

Het moet geen Mercedes zijn voor mij maar liefst geen Fiat, Peugeot, Renault, Dacia, enz. Vraag me niet waarom maar die merken liggen me om de één of andere reden niet.

De kleur

Heel belangrijk voor mij! Ik heb graag donkere wagens dus zeker geen knalrood, wit, lichtblauw of weet ik veel. Een donkere kleur vind ik iets meer klasse hebben.

Het soundsystem

Nog zoiets dat ik écht belangrijk vind. Ik moet heel veel kilometers doen dus het is belangrijk dat de radio echt goed is. Er moet zeker bluetooth op zitten zodat ik ook muziek kan streamen.

De velgen

Ik zal zeker geen wagen laten staan omdat ik de velgen niet mooi vind maar ik zal ze dan zeker achteraf wel veranderen. Op internet kan je tegen scherpe prijzen honderden velgen kopen. Een kleine tip, kijk eens bij www.wheelpoint.nl, daar hebben ze superveel keuze.

 

Wil je ook de binnenkant van je auto eens stevig aanpakken? Lees dan dit artikel, hier geven ze 45 tips om je interieur te verbeteren.

En? Hoe zat dat bij jullie? Zijn jullie begonnen met een topwagen of ook zoals de meesten onder ons met een eerder klein autootje? Laat het maar weten!

 

 

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!