Meteen naar de inhoud
Home » Gin onder de 20 euro

Gin onder de 20 euro

Aan de Gin-hype lijkt maar geen einde te komen! Constant zie ik nog nieuwe merken op de markt komen en die hebben één ding gemeen: ze zijn hip en peperduur. Moet kunnen maar persoonlijk vind ik 39 euro of meer nogal overdreven voor een drank die je bijna altijd combineert met tonic. Gelukkig zijn er goede, goedkopere alternatieven. Ik heb hieronder een lijst gezet van Gin onder de 20 euro en je zal zien dat er ook bekende merken bijzitten.

==> Dit is een artikel van een tijd terug. Die heerlijke tijden waarin je aan deze prijzen nog een fles gin kon scoren zijn helaas voorbij. Anyway, op de site van Drankdozijn.be vind je nog altijd wel goede promo’s en prijzen.

De beste Gin onder de 20 euro

gordons-ginGordon’s Gin

Bestond al lang voor de hele Gin-hype losbarste en vroeger dronk iedereen deze. Het is nogal een droge gin maar gemengd met tonic perfect te doen. Verkrijgbaar vanaf 12 euro.

Beefeater

Ook een gin die al heel lang bestaat. Minder bekend dat Gordon’s maar zeker niet slechter. Deze vierkante flessen moet je kunnen krijgen voor 14 – 15 euro.

poppies-ginPoppies Gin

Dit is een Belgische gin van Stokerij Rubens. Deze gin wordt gemaakt op basis van klaprozen wat hem een uitgesproken florale smaak geeft. Leuk aan deze gin is de stenen kruik waarin hij zit. Verkrijgbaar vanaf 18 euro.

Old Hopking Gin

old-hopkingDit is de gin van de Aldi. Voor maar 6 euro is dit een echte topper. Voor minder dan 20 euro koop je drie flessen van deze gin! Hop naar de Aldi zou ik zeggen!

Wist je trouwens dat deze spotgoedkope gin al meerdere malen in de prijzen is gevallen en dat ze hem schenken in sommige top restaurants?

 

bombay-saphireBombay Sapphire

De bekendste blauwe fles ter wereld! Deze Bombay Sapphire is toch één van de bekendste en populairste merken en je kan hem al krijgen voor 18 – 19  euro. Bombay heeft nog een andere gin in een witte fles en die kan je al voor 13 euro krijgen. Deze heeft wel niet de typische smaak van de Sapphire versie. Het verschil zit hem in de kruidenmix, de Sapphire heeft 10 kruiden en de andere maar 8.

Tanqueray

Ik heb me ooit laten vertellen dat dit de meest gebruikte gin is in cocktailbars. Ik vind hem top en wie goed rondkijkt moet deze kunnen vinden vanaf 19 euro.

Bleu D’Argent

Deze gin is verkrijgbaar in Colruyt voor 14 euro. Het is een Franse gin die geschikt is voor cocktails te maken.

==> Dit is een artikel van een tijd terug. Die heerlijke tijden waarin je aan deze prijzen nog een fles gin kon scoren zijn helaas voorbij. Anyway, op de site van Drankdozijn.be vind je nog altijd wel goede promo’s en prijzen.

Uiteraard hebben de meeste supermarkten nog een huismerk dat je relatief goedkoop kan kopen maar of die iets waard zijn weet ik niet… Ken je trouwens zelf nog andere gins die betaalbaar zijn en die écht de moeite zijn? Laat het weten via de commentaren hieronder!

 

Facebook Comments Box
Tags:

2 reacties op “Gin onder de 20 euro”

  1. Wellinghouse London dry gin (merk van Aldi). Vind hem heel goed als gin tonic met premium river tonic van Aldi. Alcoholpercentage 42 procent en doet qua smaak niet onder voor Bombay Sapphire of Beefeaters.

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!