Eerst waren we wat terughoudend over heel de gin-tonic hype maar ondertussen kunnen we een goede gin echt wel smaken!

We hebben eerder al een paar goede gin recepten geplaatst en ook nu hebben we een top tip voor jullie. Geen recept voor een gin-cocktail deze keer maar wel iets over een webshop waar je leuke gin cadeaus kan krijgen.

Bij Yoursurprise.be kan je gin flessen bestellen waarop je een naam of een slogan kan zetten. Supercool cadeau voor de liefhebbers . Ook ideaal om te geven bij een speciale gebeurtenis. Peterschap, afstuderen, verjaardag: alle redenen zijn goed om een cadeau te geven dat er echt uitspringt.

 

Gin flessen met gepersonaliseerde tekst

De gepersonaliseerde pakketten kunnen verkregen worden met gin maar ook met verschillende andere sterke dranken.

Qua gin hebben ze bekende merken zoals Bombay Sapphire en Hendrick’s maar ook merken die ik niet ken zoals Haymans en Iceberg.

Elke fles zit in een mooie, stevige houten kist en het is die kist die je kan personaliseren.

Meer info op de site: www.yoursurprise.be

 

haymans-gin iceberg-gin

Zeker en vast een top idee om als cadeau te geven aan gin drinkers. Ben je zelf geen gin drinker, deel dit artikel dan zeker even met je vrienden want gegarandeerd zitten daar verschillende liefhebbers tussen!

Op dezelfde webshop hebben ze ook gegraveerde glazen, ook een tof cadeau!

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/09/gepersonaliseerde-gin.jpg?fit=500%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/09/gepersonaliseerde-gin.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankGadgetsgegraveerde glazen,gepersonaliseerd,ginEerst waren we wat terughoudend over heel de gin-tonic hype maar ondertussen kunnen we een goede gin echt wel smaken! We hebben eerder al een paar goede gin recepten geplaatst en ook nu hebben we een top tip voor jullie. Geen recept voor een gin-cocktail deze keer maar wel iets...Alles voor de man met smaak!