Een trip naar Ibiza kan ik echt meerdere keren per jaar doen! Zoveel te zien, zoveel te doen en zoveel fun! Reken daar de mooie stranden en de stralende zon bij en je snapt waarom dit voor veel mensen een droomeiland is. Wie er één maal geweest is gaat me zeker gelijk geven!

Iedereen kan tientallen dingen kunnen opnoemen die je zeker moet doen als je naar Ibiza gaat maar wat als we je vragen van slechts één ding te kiezen. Wat zou dat dan voor jou zijn?

Heb je zelf een artikel over Ibiza gemaakt? Ken je nog een goed overzicht? Drop het even in de comments onder het artikel zodat wij het ook kunnen lezen!

Onder de foto kan je kiezen.

Mijn nummer 1 to-do ding in Ibiza!

Hieronder kan je aangeven wat er voor jou écht bovenuit steekt. Dit mag vanalles zijn en hoe specialer hoe beter. 

Denk hierbij aan strandjes, restaurants, clubs, stadjes, hotels, enz. Laat maar komen!

In de commentaren helemaal onderaan mag je ook steeds een link naar een website of meer uitleg zetten. Een beetje lezen en dromen over een volgende Ibiza-trip doet altijd goed.

Dit mag je niet missen op Ibiza!
  • Voeg zelf een antwoord toe

Zet je eigen antwoord erbij als het nog niet in de lijst staat.

 

Zin gekregen in Ibiza? Check Trivago en boek snel een verblijf!


Veel heb ik nog niet geschreven over Ibiza maar wie interesse heeft kan altijd volgende artikels ook eens bekijken:

Eten bij Home Loos 
Ibiza bezoeken met een prive gids 
One Ibiza Suites in Figueretas
Marvell Club Hotel Bahia de Sant Antoni
Ibiza, niet enkel voor clubbers

Algemeen

Links naar je eigen blog met artikels over Ibiza zijn meer dan welkom in de commentaren hieronder. Heb je geschreven over hotspots, magische plekken in Ibiza, enz. Laat maar komen!

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/05/ibiza-stad.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/05/ibiza-stad.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankReizenIbiza,poll,ReizenEen trip naar Ibiza kan ik echt meerdere keren per jaar doen! Zoveel te zien, zoveel te doen en zoveel fun! Reken daar de mooie stranden en de stralende zon bij en je snapt waarom dit voor veel mensen een droomeiland is. Wie er één maal geweest is gaat...Alles voor de man met smaak!