Meteen naar de inhoud
Home » Champagne proeven bij J.M. Goulard

Champagne proeven bij J.M. Goulard

Champagne J.M. GoulardChampagne J.M. Goulard is een champagnehuis in het minuscule dorpje Prouilly. Van dit huis had ik op voorhand geen enkele referentie gekregen dus het was op goed vallen uit dat we hier naar toe trokken.

Ik heb ze gevonden op internet en dat is geen toeval, dit huis is écht wel actief op internet en sociale media. Onderaan dit artikel heb ik een opsomming gezet van alle sites en sociale media kanalen die ik gevonden heb.

Bij Goulard kan je niet alleen champagne proeven, je kan er indien gewenst ook logeren in hun chambres d’hôtes. Ze hebben drie kamers dus als je op zoek bent naar een authentieke logeerplaats kan je deze misschien eens proberen. Meer kan ik er niet over vertellen want ik heb er zelf nog niet geslapen.

Champagne proeven bij Goulard

Rosé J.M. GoulardJ.M. Goulard is niet direct een groot huis waar de deur heel de dag door platgelopen wordt dus je moet zeker op voorhand bellen als je hier wil gaan proeven! Wij zijn in groep om 11u ’s morgens geweest dus zolang je een afspraak maakt ben je altijd welkom.

Ik had aan de telefoon al de indruk dat mevrouw Goulard een vriendelijke dame was en toen we aankwamen bleek dat vermoeden te kloppen. We werden uiterst hartelijk ontvangen en meegenomen naar de degustatie ruimte. Deze ruimte is relatief groot dus je kan hier ook met een groep terecht. Het is zeker niet modern maar je komt wel direct in de stemming als je binnenkomt. Vooraan is een kleine toog waaraan je  kan proeven en achteraan staan allerlei champagne attributen.

Net zoals bij de andere huizen kan je hier ook heel het gamma aan champagnes proeven. Hun champagnes zijn goed maar geen hoogvliegers. Mij is vooral bijgebleven dat de rosé champagne in een speciale fles zit…

Conclusie Jean Marie Goulard

Hoewel de champagnes zelf niet de beste zijn die ik ooit gedronken heb is dit een huis dat ik toch kan aanbevelen.

De bijzonder sympathieke ontvangst én het feit dat hun prijzen lager zijn dan het gemiddelde maakt dit zeker een bezoek waard!

Ik schreef in het begin van het artikel al dat Goulard heel erg actief is op internet en hieronder staat een lijstje van alle sites die ik gevonden heb:

http://www.champagne-goulard.com/
http://blog.champagne-goulard.com/
https://twitter.com/ChampagneJMG
https://www.facebook.com/#!/ChampagneJMGoulard
http://www.linkedin.com/company/champagne-j-m-goulard
http://pinterest.com/goulard

 


Gepersonaliseerde champagne cadeaus

Champagneglazen Amor  Champagne met gravering  Gegraveerde glazen

Wil je zelf eens naar Goulard of de Champagnestreek in het algemeen? Lees dan zeker eerst ons artikel over reizen naar de Champagnestreek.

Facebook Comments Box
Tags:

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!