Meteen naar de inhoud
Home » Op reis gaan voor je blog

Op reis gaan voor je blog

Op reis gaan dankzij je blog is iets waar elke blogger wel van droomt! Ik ook hoor want voorlopig heeft nog niemand me een gratis reisje aangeboden opdat ik er nadien een mooi artikel over zou schrijven. De titel van dit artikel is dus misschien een beetje misleidend maar niet helemaal.

Ik leg het jullie uit. Jaarlijks maak ik redelijk wat reisjes en telkens weet ik op voorhand al welke dingen ik zeker wil bezoeken zodat ik er achteraf een artikel over kan maken. De nuance zit hem dus in het verschil tussen op reis gaan voor je blog en op reis gaan dankzij je blog.

Dankzij mijn blog heb ik echter wel al een paar mooie voordelen gekregen en onlangs zelfs iets dat speciaal met reizen te maken heeft. Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een reiskoffer van  American Tourister uitzoeken om te reviewen!

duifhuizen

Op reis met mijn koffer van Duifhuizen

Tijdens mijn laatste reis heb ik uiteraard direct gebruik gemaakt van mijn nieuwe hebbedingetje! Mijn vrouw had al een koffer van American Tourister en daarom heb ik zelf ook gekozen voor dat merk. Die van mijn vrouw is groen maar dat vond ik voor mezelf niet echt passen dus heb ik gekozen voor een zwart model. Klassiek en zakelijk maar toch met een modern tintje. De koffer is niet supergroot maar wel superhandig!

Mijn nieuwe aanwinst is gemaakt van polypropyleen, daardoor is de inhoud goed beschermd maar blijft de koffer toch lekker licht. Er zit ook een cijferslot op met een speciale TSA functie. Dit is verplicht in de VS zodat de douane je koffer altijd kan openmaken. Ideaal dus als ik ooit eens op blog-trip naar Amerika ga.

Er geraken net genoeg kleren in voor een citytrip en het mooiste is… je laptop geraakt er nog net bij. (Je bent een blogger of je ben het niet natuurlijk.)

Ben je zelf op zoek naar een handige reiskoffer of tas? Kijk dan zeker eens op de site van Duifhuizen! Beduidend goedkoper dan hier in de gewone winkel en een enorme keuze!

Alle info: https://www.duifhuizen.be/

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: