De ‘tweede Corona golf’ slaat weer hard toe in verschillende landen en ook bij ons. Vermoedelijk zijn we niet veraf van een tweede lockdown en dat is een drama voor veel mensen, niet in het minst voor de eigenaars van restaurants en eethuizen.

==> Ondertussen is het al zover, de horeca kan weer voor 4 weken de deuren sluiten!

Gelukkig hebben we tijdens de eerste lockdown gezien dat veel restaurateurs creatief uit de hoek gekomen zijn en van de ene op de andere dag overgeschakeld zijn naar take-away of zelfs leveringen aan huis.

Hoog tijd om deze mensen een klein beetje te steunen en wat reclame te maken!

Hieronder kan je zelf een plaats toevoegen waarvan je weet dat men afhaal of levering doet.

Wil je graag meegeven waarom je op die bepaalde plaats moet bestellen dan kan dat via de commentaren. Uiteraard mag je daar ook een link naar de website zetten.

Waar kan je een menu afhalen?

Hieronder kan je zelf een antwoord toevoegen of klikken op een bestaande optie om te laten weten dat de afhaal- of leveringsservice goed is op die plaats.

Welke restaurants doen aan take-away of levering aan huis?
  • Voeg zelf een antwoord toe

 

Wil je graag wat meer uitleg geven of een link naar de website plaatsen? Doe dat dan in de commentaren onder dit artikel. Dit mag vanalles zijn qua commentaar: “Hier moet je zeker de steak bestellen!”, “Spaghetti is heel lekker daar!”, enz.

 


Bekijk ook onze eerdere polls:

Waar eet je de beste spaghetti?

Wat is de beste frituur van Vlaanderen?

Wat is de beste Belgische Tripel?

Wat is het beste biercafé?

Waar vind je het beste terras?

Waar eet je de beste pizza?

Waar eet je de beste mosselen?

Wat is de beste champagne? (In het midden van de pagina)

 

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2020/10/resto-takeaway.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2020/10/resto-takeaway.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodRestaurantscorona,restaurantsDe 'tweede Corona golf' slaat weer hard toe in verschillende landen en ook bij ons. Vermoedelijk zijn we niet veraf van een tweede lockdown en dat is een drama voor veel mensen, niet in het minst voor de eigenaars van restaurants en eethuizen. ==> Ondertussen is het al zover, de...Alles voor de man met smaak!