In het seizoen kan je in Belgie en in Nederland overal mosselen eten maar waar eet je de beste? Niet alleen moeten de mosselen goed zijn maar ook de prijs moet goed zitten. Als dat alle twee in orde is dan kan je van een goed mosselrestaurant spreken!

In de krant geven ze geregeld ook al eens wat adressen mee en in dit artikel staan 24 goede adressen. In de krant kunnen ze natuurlijk schrijven wat ze willen dus ik ben eerder geïnteresseerd in jullie mening.

Ken jij een goed mosselrestaurant? Laat het ons weten hieronder!

Je kan stemmen voor antwoorden die er al staan of je kan zelf één of meerdere antwoorden toevoegen.

Ik ben benieuwd!

Waar eet je de beste mosselen?

De beste mosselrestaurants
  • Voeg zelf een antwoord toe

Uiteraard Mogen jullie in de commentaren ook uitleggen waarom dit of dat restaurant het allerbeste mosselrestaurant is. Een link naar de website van het restaurant is ook toegelaten. Dat is altijd handig voor mensen die meer info willen.

Ken je nog mensen die graag willen stemmen? Via de knoppen hierboven kan je deze mossel enquete heel eenvoudig delen.

Bekijk zeker ook eens onze vorige enquetes. Via de links hieronder kan u nog steeds stemmen.


Onze eerdere enquetes:

Wat zijn de beste frituren van Vlaanderen?De beste frituren van Vlaanderen
Wat is de beste tripel?
Wat is het beste bier cafe van Vlaanderen?
Waar vind je de beste pizzeria?
Wat zijn de beste BBQ gerechten?
Waar eet je de beste garnaal kroketten?

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/07/mosselen.jpg?fit=350%2C233&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/07/mosselen.jpg?resize=150%2C117&ssl=1KristofFoodRestaurantsmosselen,poll,restaurantsIn het seizoen kan je in Belgie en in Nederland overal mosselen eten maar waar eet je de beste? Niet alleen moeten de mosselen goed zijn maar ook de prijs moet goed zitten. Als dat alle twee in orde is dan kan je van een goed mosselrestaurant spreken! In de...Alles voor de man met smaak!