Eet je graag garnaalkroketten en wil je weten waar je de beste garnaalkroketten aan de Belgische Kust kan eten? Lees dan zeker verder!

Ik ben net terug van een paar dagen aan de Belgische kust en heb genoten van de typische Noordzee specialiteiten: zilte zeelucht, vervelende regenbuien, zalige zonnestraaltjes, gezellige restaurantjes én overheerlijke garnaalkroketten!

Op internet had ik gelezen dat de beste garnaalkroketten aan de Belgische kust te krijgen zijn bij Herlinde in Café ’t Werftje. Dit cafeetje is gelegen in Zeebrugge en is het oudste café van de Zeebrugse kust. Ik ben altijd voorzichtig met reviews die ik in een boekje of op internet lees dus zat er maar één ding op: zelf gaan proeven!

Langs de buitenkant ziet het er eigenlijk  niet uit want het is een klein, scheef, rosegeverfd gebouwtje. Eens binnen is het nog altijd klein maar wel gezellig. Er staat een grote kachel met daarrond wat tafels en een toog en heel het café is bezet met houten lambriseringen. Een bruin café pur sang dus! Langs de zijkant is nog een groot terras en ik denk dat het daar in de zomer gezellig druk zal zijn. We hebben met vier man de garnaalkroketten geprobeerd en iedereen was het er over eens: bangelijk goed! Geserveerd met een boterham en een potje gesneden groenten lijkt het allemaal wat simpel maar de kroketten hebben wat mij betreft niet meer nodig.

Ik kom zeker in de zomer nog eens terug om ook het terras eens te proberen. Ik heb wel zo’n voorgevoel dat je in de zomer best kan reserveren.

Meer info via de website: http://www.twerftje.be/ of via Tripadvisor.

Update Café ’t Werftje:

Ondertussen is het Werftje volledig vernieuwd en zijn er binnen heel wat plaatsen bijgekomen. Ook het terras is volledig onder handen genomen en ziet er echt heel mooi uit. De garnaalkroketten zijn nog altijd superlekker en de vissoep die ik eerst gegeten heb was ook een topper!

cafe 't werftje

Je kan NIET reserveren in ’t Werftje dus op tijd komen is de boodschap! Wij zaten er al vanaf een uur of elf en hadden een zeer goede tafel. Vanaf half twaalf begint het volk echt toe te stromen dus als je net op de middag komt is het gegarandeerd aanschuiven!

 

(Zin gekregen in een weekendje Belgische kust? Kijk dan vlug even op Booking.com, altijd de beste prijzen!)

Waar eet je de beste garnaalkroketten?

Nu is het aan jullie! Waar eten jullie de beste garnaalkroketten aan de Belgische kust? Laat het ons weten in de commentaren onder dit artikel!

garnaalkroketten

Omdat je natuurlijk niet elk weekend naar de kust kan rijden geef ik hieronder ook nog de link naar een goed recept mee.

Recept Garnaalkroketten

We hebben eerder al eens een heel artikel geschreven hoe je zelf de beste garnaalkroketten kan maken. Dit recept vind je via volgende link: beste garnaalkroketten

In 6 stappen legt Raf je uit hoe je thuis de beste garnaalkroketten maakt!

Beste garnaalkroketten aan de Belgische kust

Niet vergeten, zet hieronder in de commentaren jouw favoriete adres om garnaalkroketten te eten. Ik zal alle suggesties verzamelen en op een lijstje zetten zodat iedereen er wat aan heeft.

Wie geeft ons zijn/haar favoriete adres?

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/04/garnaalkroketten.jpg?fit=640%2C480&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/04/garnaalkroketten.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodRestaurants't werftje,café,garnaalkroketten,garnalenEet je graag garnaalkroketten en wil je weten waar je de beste garnaalkroketten aan de Belgische Kust kan eten? Lees dan zeker verder! Ik ben net terug van een paar dagen aan de Belgische kust en heb genoten van de typische Noordzee specialiteiten: zilte zeelucht, vervelende regenbuien, zalige zonnestraaltjes, gezellige...Alles voor de man met smaak!