Eet je graag garnaalkroketten en wil je weten waar je de beste garnaalkroketten aan de Belgische Kust kan eten? Lees dan zeker verder!

Ik ben net terug van een paar dagen aan de Belgische kust en heb genoten van de typische Noordzee specialiteiten: zilte zeelucht, vervelende regenbuien, zalige zonnestraaltjes, gezellige restaurantjes én overheerlijke garnaalkroketten!

Op internet had ik gelezen dat de beste garnaalkroketten aan de Belgische kust te krijgen zijn bij Herlinde in Café ‘t Werftje. Dit cafeetje is gelegen in Zeebrugge en is het oudste café van de Zeebrugse kust. Ik ben altijd voorzichtig met reviews die ik in een boekje of op internet lees dus zat er maar één ding op: zelf gaan proeven!

Langs de buitenkant ziet het er eigenlijk  niet uit want het is een klein, scheef, rosegeverfd gebouwtje. Eens binnen is het nog altijd klein maar wel gezellig. Er staat een grote kachel met daarrond wat tafels en een toog en heel het café is bezet met houten lambriseringen. Een bruin café pur sang dus! Langs de zijkant is nog een groot terras en ik denk dat het daar in de zomer gezellig druk zal zijn. We hebben met vier man de garnaalkroketten geprobeerd en iedereen was het er over eens: bangelijk goed! Geserveerd met een boterham en een potje gesneden groenten lijkt het allemaal wat simpel maar de kroketten hebben wat mij betreft niet meer nodig.

Ik kom zeker in de zomer nog eens terug om ook het terras eens te proberen. Ik heb wel zo’n voorgevoel dat je in de zomer best kan reserveren.

Meer info via de website: http://www.twerftje.be/ of via Tripadvisor.

Update Café ‘t Werftje:

Ondertussen is het Werftje volledig vernieuwd en zijn er binnen heel wat plaatsen bijgekomen. Ook het terras is volledig onder handen genomen en ziet er echt heel mooi uit. De garnaalkroketten zijn nog altijd superlekker en de vissoep die ik eerst gegeten heb was ook een topper!

cafe 't werftje

Je kan NIET reserveren in ‘t Werftje dus op tijd komen is de boodschap! Wij zaten er al vanaf een uur of elf en hadden een zeer goede tafel. Vanaf half twaalf begint het volk echt toe te stromen dus als je net op de middag komt is het gegarandeerd aanschuiven!

Waar eet je de beste garnaalkroketten?

Nu is het aan jullie! Waar eten jullie de beste garnaalkroketten aan de Belgische kust? Laat het ons weten in de commentaren onder dit artikel of nog veel eenvoudiger, stem via de enquete hieronder! Als je favoriete adres er nog niet tussenstaat kan je het gewoon zelf toevoegen.

garnaalkroketten

Waar eet je de beste garnaalkroketten?
  • Voeg zelf een antwoord toe

 

Recept Beste Garnaalkroketten

We hebben eerder al eens een heel artikel geschreven hoe je zelf de beste garnaalkroketten kan maken. Dit recept vind je via volgende link: beste garnaalkroketten

In 6 stappen legt Raf je uit hoe je thuis de beste garnaalkroketten maakt!


 

Ben je fan van lijstjes? Bekijk dan ook onze andere vragen een keer:

Wat zijn de beste terrassen om nu iets te gaan drinken?
De beste champagnehuizen om te bezoeken (onderaan pagina)
Wat moet je zeker bezoeken in Ibiza?
De beste frituren van Vlaanderen
Wat is de beste tripel?
Wat is het beste bier cafe van Vlaanderen?
Waar vind je de beste pizzeria?
Wat zijn de beste BBQ gerechten?
Waar eet je de beste garnaal kroketten?
Waar kan je de beste mosselen eten?

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/04/garnaalkroketten.jpg?fit=640%2C480&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2014/04/garnaalkroketten.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodRestaurants't werftje,café,enquete,garnaalkroketten,garnalen,pollEet je graag garnaalkroketten en wil je weten waar je de beste garnaalkroketten aan de Belgische Kust kan eten? Lees dan zeker verder! Ik ben net terug van een paar dagen aan de Belgische kust en heb genoten van de typische Noordzee specialiteiten: zilte zeelucht, vervelende regenbuien, zalige zonnestraaltjes, gezellige...Alles voor de man met smaak!