Meteen naar de inhoud
Home » Duvel tripel hop 2015

Duvel tripel hop 2015

Duvel tripel hop 2015

De Duvel tripel hop 2015 is uit. Wij hebben voor u de vorige jaargangen ook besproken 2013 en 2014. U zal bij het nalezen merken dat we gezond kritisch zijn. Waar de 2013 op luid applaus werd onthaald, werd de 2014 als een stuk minder beschouwd. Benieuwd dus wat de jongens van Moortgat deze keer uit de ketels lieten vloeien.

De derde Hop, en dat is het variabele element in de tripel hop (inderdaad, vandaar dus de naam) is dit jaar blijkbaar de Amerikaanse Equinox. Volgens de makers een aromatische hopsoort.

De smaak is dit keer mooi uitgebalanceerd. De 2013 smaakte erg naar citrus. Ideaal voor op een zomers terras. De 2014 ging volgens ons meer in de richting van de traditionele Duvel. Maar de 2015 is naar onze smaak fruitig, en een aangename afdronk. Een Duvel met een aangename extra. Dit is volgens mij de editie die de die-hard Duvellovers zullen appreciëren, en ook de mensen die altijd de tripel hop gaan zoeken. Een mooi compromis.

Van de Duvel tripel hop 2015 mag u met een gerust gemoed een bakje in huis gaan halen. De zatte nonkel die op feestjes altijd een Duveltje  vraagt (en nog eentje), die zal hem zeker ook appreciëren.

Technische fiche

  • Alcohol 9,5%
  • Verpakking: 33 cl.
  • 3de hop: Equinox

 

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!