Duvel Tripel Hop 2013

Duvel Tripel Hop 2013 – voer voor discussie?

Relatief veel discussie onder bierliefhebbers over de Tripel Hop.
Populair kan je hem alleszins wel noemen!

Wekenlang uitverkocht in de plaatselijke Carrefour. De plaatselijke “biermanager” was echter voldoende eigenwijs om te beweren “Populair, ik weet het niet, veel mensen vinden de originele toch beter”. (Als t niet populair was, zou het niet uitverkocht zijn !!).

Al blijkt uit gesprekken met Duvel fans dat er een aanzienlijk deel inderdaad het origineel beter vindt dan deze variant.

 

 

Smaak

Wat mij bij het proeven opvalt zijn de verfrissende citrussmaken. Lekker bitter, echt ideaal op een zonnig terras.

Versies

De 2013 is met Japanse hop. Ik vind ‘m een fractie beter dan de Amerikaanse van 2012.

Waar te koop?

Niet overal te krijgen (zowel café als bierhandel), maar als je hem nog niet geproefd hebt; absolute aanrader ! Meer info uiteraard te vinden op de website van Duvel zelf: tripel hop

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/10/duvel-tripel-hop-duvel-glas.jpg?fit=300%2C200&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/10/duvel-tripel-hop-duvel-glas.jpg?resize=150%2C150&ssl=1RafDrankbitter,Duvel,hop,Japans,tripelDuvel Tripel Hop 2013 - voer voor discussie? Relatief veel discussie onder bierliefhebbers over de Tripel Hop. Populair kan je hem alleszins wel noemen! Wekenlang uitverkocht in de plaatselijke Carrefour. De plaatselijke 'biermanager' was echter voldoende eigenwijs om te beweren 'Populair, ik weet het niet, veel mensen vinden de originele toch beter'....Alles voor de man met smaak!