Het is niet al kommer en kwel in de krant! Gazet van Antwerpen pakt op hun website uit met een artikel waar ik als foodblogger erg blij van word. Ze hebben iemand van hun weekendmagazine Citta anoniem naar 47 Antwerpse restaurants gestuurd en al deze recensies gebundeld.

Meer dan genoeg om de komende maanden restaurant inspiratie te hebben in het Antwerpse!

De gebundelde versie kan je downloaden maar dan moet je wel abonnee zijn van gva.be. Het is te zeggen, ze doen ook een actie waarbij je zeven dagen gratis de digitale krant kan lezen en dan kan je het ook bekijken.

Soit, op hun site hebben ze ook een interactieve kaart gezet waar je restaurant per restaurant de beoordeling kan lezen en deze kaart vind je hier.

Foto van Gva.be

Welk restaurant kiezen in Antwerpen?

Ik heb de bijlage al eens bekeken en goed nieuws voor mezelf, van alle restaurants die besproken worden heb ik er nog maar één gedaan en dat is Brasserie Appelmans.

Ofwel kies ik dus altijd de verkeerde plaatsjes er uit ofwel hebben ze in Antwerpen gewoon veel te veel leuke restaurants …. 🙂

In de bijlage staan zeker adressen die op mijn to-do lijst staan: Black Smoke, De Godevaart, Bistrot du Nord, … Keuze genoeg!

Ben je zelf al in één van deze restaurants geweest? Laat dan zeker even weten hoe het was in de commentaren.

Op zoek naar nog meer goede adressen? Check dan onze eigen restaurant besprekingen eens!

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/07/gva-bijlage.jpg?fit=607%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/07/gva-bijlage.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodRestaurantsAntwerpen,restaurantHet is niet al kommer en kwel in de krant! Gazet van Antwerpen pakt op hun website uit met een artikel waar ik als foodblogger erg blij van word. Ze hebben iemand van hun weekendmagazine Citta anoniem naar 47 Antwerpse restaurants gestuurd en al deze recensies gebundeld. Meer dan genoeg...Alles voor de man met smaak!