Meteen naar de inhoud
Home » 5 typische Valentijns ideeën die het nog steeds goed doen in 2024!

5 typische Valentijns ideeën die het nog steeds goed doen in 2024!

Het is stilaan een traditie op deze blog dat we voor Valentijn op zoek gaan naar leuke Valentijns ideeën en ook dit jaar hebben we er een paar gevonden. Wat opvalt is dat de best scorende dingen eigenlijk heel traditioneel zijn. Persoonlijk vind ik dat eigenlijk niet zo erg want ik ben een liefhebber van tradities en ook van de zaken die we hieronder opnoemen.

5 typische Valentijn ideeën voor 2024

Hier gaan we! Laat na het lezen van het artikel zeker even weten in de commentaren met wat men jou mag verrassen op Valentijnsdag.

Romantisch diner bij kaarslicht

Is dit niet dé klassieker? Gezellig met zijn tweetjes in een leuk restaurant! Het is niet omdat het idee van een diner heel klassiek is dat je restaurant dat ook moet zijn natuurlijk. Ga gerust voor dat chique restaurant dat je altijd al eens wou doen of kies voor iets heel origineels.

Ga naar een spa

Trakteer jullie beiden op een dagje verwennerij en ontspanning in een luxe spa. Boek een massage of geniet lekker van sauna’s en bubbelbaden. Laat alle stress van het dagelijks leven even achter je en focus op het verwennen van elkaar!

Schenk elkaar Valentijn Bonbons

Snoepgoed en chocolade doen het traditioneel ook altijd goed maar speciaal voor de dag van de liefde koop je uiteraard Valentijn Bonbons. Ik kende het niet maar het bestaat. Zoek het zeker een keer op want het zien er echte luxe bonbons uit. Heerlijk om samen van te smullen!

Doe elkaar een reis(je) cadeau

Dit idee is uiteraard een beetje duurder maar mij doe je er zeker een plezier mee! Denk aan een romantisch weekendje of waarom niet, een short-trip naar Ibiza! Succes gegarandeerd!

Verstop eens een liefdesbrief

Deze vond ik eigenlijk wel heel origineel en het kost je niks! Dit idee kan je perfect combineren met een romantisch avondje uit op restaurant.

Schrijf op voorhand een liefdesbrief en verstop die ergens in de buurt van het restaurant. Hoe leuk is het niet om deze brief dan ’toevallig’ te vinden vlak voor je bij het restaurant aankomt…

 

Zo, wat denken jullie? Zijn dit bruikbare ideeën voor Valentijn of ga jij toch iets helemaal anders doen? Laat het weten in de commentaren!

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!