Flessen bedrukken is tegenwoordig heel populair. Mensen geven graag cadeaus met wijn of bubbels en als je de flessen dan ook nog een persoonlijke toets kan geven dan is het helemaal mooi.

De website Make Your Own Spirit heeft dit goed begrepen want zij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van flessen. Bij hen kan je allerlei soorten sterke drank laten personaliseren. Het meest populair zijn de flessen gin maar ook whisky en rum zijn mogelijk. Daarnaast hebben ze ook verschillende bieren en wijnen.

Gelegenheden zijn er genoeg om deze flessen cadeau te doen! Denk aan een verjaardag, een geboorte, een huwelijk, enz. Ik zie op de site dat je de flessen ook kan gebruiken om iemand te vragen om peter of meter te worden van je aanstaande kindje.

De flessen hieronder zijn natuurlijk maar een voorbeeld. Persoonlijk zou ik voor een ander design gaan maar je snapt het idee.

 

Wat mij ook heel origineel lijkt is werken met een QR code. Op het etiket komt dan een code te staan die je kan scannen met je smartphone en zo kom je dan op een webpagina waarop een videoboodschap staat. Technologie staat niet stil, ook niet als je een fles gin cadeau wil geven!

flessen bedrukken

Tot slot nog een voorbeeld van een meer traditionele gelegenheid, een fles voor een verjaardag:

flessen bedrukken

 

Ga vooral zelf eens kijken op Make Your Own Spirit en kies of maak je eigen design. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos.

Ik heb recent ook nog een artikels geschreven over Brianto, daar kan je ook glazen laten graveren.

 

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2020/04/flessenbedrukken.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2020/04/flessenbedrukken.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankGadgetsLifestyleVoor Papa'sFlessen bedrukken is tegenwoordig heel populair. Mensen geven graag cadeaus met wijn of bubbels en als je de flessen dan ook nog een persoonlijke toets kan geven dan is het helemaal mooi. De website Make Your Own Spirit heeft dit goed begrepen want zij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van...Alles voor de man met smaak!