Cadeautjes geven en krijgen is altijd prettig! Bij Brianto weten ze dat ook en daarom hebben ze een pagina gemaakt met allerlei cadeaus met wijn en bubbels.

Brianto is een webshop die gespecialiseerd is in gepersonaliseerde cadeaus. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het daar laten graveren of laten bedrukken.

Hieronder een overzicht van wat er allemaal mogelijk is met lekkere cava, champagne of wijn.

Cadeaus met wijn en bubbels

Voor liefhebbers van gin en andere sterke dranken hebben ze ook verschillende aanbiedingen maar op deze pagina hebben ze dus enkel bubbels en gewone wijn gezet.

(Klik op de afbeelding om ineens op de verzamelpagina te komen.)

cadeaus met wijn en bubbels

Zoals je ziet is er dus veel mogelijk. Je kan glazen laten graveren met een wens of met iemand zijn naam en hetzelfde kan je doen met de verpakkingen. Ook etiketten met foto’s zijn mogelijk. Dit is ideaal bij een verjaardag of een communiefeest.

Als je een feestje wil geven met enkel champagne van je eigen merk kan dat dus ook. Laat je eigen gezicht of een mooi ontwerp op de etiketten drukken en je hebt je eigen gepersonaliseerde flessen.

(Lees hierover meer in dit artikel over je eigen flessen wijn maken.)

Ik heb zelf al een paar keer besteld bij Brianto voor verschillende gelegenheden en ik ben altijd heel tevreden geweest. Bestellen en personaliseren is heel eenvoudig en ze leveren snel.

Wat denken jullie? Zit er iets tussen dat jullie zouden bestellen als cadeau voor vrienden of familie? Laat het maar weten in de commentaren.

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2020/04/brianto-cadeaus.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2020/04/brianto-cadeaus.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankLifestyleCadeautjes geven en krijgen is altijd prettig! Bij Brianto weten ze dat ook en daarom hebben ze een pagina gemaakt met allerlei cadeaus met wijn en bubbels. Brianto is een webshop die gespecialiseerd is in gepersonaliseerde cadeaus. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het daar laten...Alles voor de man met smaak!