Benriach 12Dé vrouw bestaat niet. Allemaal verschillend, eigen wil en smaak. Maar statistisch gezien zijn er wel een aantal zaken die veel vrouwen met elkaar gemeen hebben. Wel we hebben bij sixpacks.be een whisky gevonden die statistisch gezien dus voor tal van vrouwen gewoon lekker Moet zijn!

Probeer de Benriach 12 gerust. Waarom? De smaak bevat overduidelijk chocolade en vanille. Een zachte afdronk bovendien.

Ook voor mannen overigens een aanrader. Een whisky aan een relatief lage prijs die erg rijk van smaak is en niet te agressief binnenkomt. Zacht, om rustig van te genieten. Een exemplaar dat zeker in de kast van elke liefhebber mag staan.

Technische fiche

  • Benriach 12
  • 43%
  • Speyside (Schotland)
  • 70 cl.

 

Tip: Check de Whisky-cruises van P&O Ferries eens. U kan al vanaf € 195 per persoon boeken. Deze prijs is inclusief 1 whisky proeverij, avondmaal en ontbijt in beide richtingen. Ook vervoer naar York of Hull is inbegrepen.

Volg mij op Social Media:RafDrankbenriach,vrouwen,whiskyDé vrouw bestaat niet. Allemaal verschillend, eigen wil en smaak. Maar statistisch gezien zijn er wel een aantal zaken die veel vrouwen met elkaar gemeen hebben. Wel we hebben bij sixpacks.be een whisky gevonden die statistisch gezien dus voor tal van vrouwen gewoon lekker Moet zijn! Probeer de Benriach 12...Alles voor de man met smaak!