Meteen naar de inhoud
Home » Champagne Gaunel Hemet in Oger

Champagne Gaunel Hemet in Oger

Weeral een heel toffe champagneboer ontdekt, in het dorpje Oger deze keer. Dit adres had mijn vrouw gekregen van een vriendin van haar en het was absoluut de moeite om er een bezoekje te brengen. Bij champagne Gaunel- Hemet is niet alleen de ontvangst prima maar ook de prijs!

Hieronder geef ik jullie graag wat meer info over deze leuke degustatie.

Champagne proeven bij Gaunel Hemet in Oger

Het dorpje Oger ligt vlak naast Avize, ongeveer 20 minuten rijden van Epernay. We bevinden ons hier in de Côte des Blancs dus bij de champagneboeren vind je quasi alleen blanc des blancs. Tegenwoordig zijn er echter heel wat huizen die ook druiven kweken in andere streken van de Champagnestreek waardoor ze ook mengelingen kunnen maken.

Ik had op voorhand een afspraak gemaakt zodat ik zeker wist dat ze tijd hadden om ons te ontvangen dus stipt op het afgesproken uur gingen we bellen bij mevrouw.

(Altijd op voorhand plannen en een afspraak maken als je wil gaan degusteren. Adressen van champagnehuizen waar je met een gerust hart terecht kan vind je in dit artikel over goede champagnehuizen.)

De degustatie zelf gaat door in een speciaal ontworpen keldertje. Je zit direct in de champagnesfeer hier!

champagne gaunel hemet

Mevrouw is heel vriendelijk en geeft met plezier de nodige uitleg. Qua proeven kan je hier zeker ook niet klagen, heel het gamma passeert de revue en dat is altijd aangenaam.

De champagnes zelf zijn prima, zeker als je naar de prijs kijkt. Zelf heb ik de Réserve Grand Cru en de Prestige Millésime gekocht.

Als je in de buurt van Oger bent dan kan ik deze zeker aanraden! Goede ontvangst en goede kwaliteit, daar doen we het voor zeker…

Meer info en de prijzen vind je op hun website: http://www.champagne-gaunel-hemet.com/

Ben je hier zelf al geweest? Laat gerust even weten in de commentaren wat jij er van vond.

 

Facebook Comments Box

2 reacties op “Champagne Gaunel Hemet in Oger”

  1. Wat leuk! Heeeel interessant. Tijdens onze vakantie afgelopen zomer in de Bourgogne hebben we (natuurlijk) ook een wijnhuis bezocht en ook zelfs een heel uitgebreide tour gedaan. Deze mensen waren zo ontzettend vriendelijk en enthousiast (een film gemaakt, binnen en buiten een uitgebreide rondleiding. Heel bijzonder). Deze ontdekking van jullie klinkt ook heel gaaf! Champagne is altijd een goed idee 🙂

  2. Wij hebben dit champagnehuis deze week bezocht. De mevrouw is zeer vriendelijk. Echt top ! En uiteraard zeer lekkere champagne. Met ons gezelschap (5 personen) hebben we 3 dozen gekocht en erna allemaal een kleine attentie gekregen (stopper of flessenopener).

    Hiernaast kan ik ook nog het huis Camille Grellet aanraden: https://www.champagne-camille-grellet.com/fr/ Cuvee selection Brut is aan €15.5 en de Blanc de Blancs aan €16.25

    Bedankt voor jouw blog ! Op deze manier konden we een beetje gemakkelijker selecteren wat we gingen bezoeken.

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!