Weeral een heel toffe champagneboer ontdekt, in het dorpje Oger deze keer. Dit adres had mijn vrouw gekregen van een vriendin van haar en het was absoluut de moeite om er een bezoekje te brengen. Bij champagne Gaunel- Hemet is niet alleen de ontvangst prima maar ook de prijs!

Hieronder geef ik jullie graag wat meer info over deze leuke degustatie.

Champagne proeven bij Gaunel Hemet in Oger

Het dorpje Oger ligt vlak naast Avize, ongeveer 20 minuten rijden van Epernay. We bevinden ons hier in de Côte des Blancs dus bij de champagneboeren vind je quasi alleen blanc des blancs. Tegenwoordig zijn er echter heel wat huizen die ook druiven kweken in andere streken van de Champagnestreek waardoor ze ook mengelingen kunnen maken.

Ik had op voorhand een afspraak gemaakt zodat ik zeker wist dat ze tijd hadden om ons te ontvangen dus stipt op het afgesproken uur gingen we bellen bij mevrouw.

(Altijd op voorhand plannen en een afspraak maken als je wil gaan degusteren. Adressen van champagnehuizen waar je met een gerust hart terecht kan vind je in dit artikel over goede champagnehuizen.)

De degustatie zelf gaat door in een speciaal ontworpen keldertje. Je zit direct in de champagnesfeer hier!

champagne gaunel hemet

Mevrouw is heel vriendelijk en geeft met plezier de nodige uitleg. Qua proeven kan je hier zeker ook niet klagen, heel het gamma passeert de revue en dat is altijd aangenaam.

De champagnes zelf zijn prima, zeker als je naar de prijs kijkt. Zelf heb ik de Réserve Grand Cru en de Prestige Millésime gekocht.

Als je in de buurt van Oger bent dan kan ik deze zeker aanraden! Goede ontvangst en goede kwaliteit, daar doen we het voor zeker…

Meer info en de prijzen vind je op hun website: http://www.champagne-gaunel-hemet.com/

Ben je hier zelf al geweest? Laat gerust even weten in de commentaren wat jij er van vond.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2019/11/gaunel-hemet-champagne-rotated.jpg?fit=450%2C600&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2019/11/gaunel-hemet-champagne-rotated.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankchampagne,degustatie,ogerWeeral een heel toffe champagneboer ontdekt, in het dorpje Oger deze keer. Dit adres had mijn vrouw gekregen van een vriendin van haar en het was absoluut de moeite om er een bezoekje te brengen. Bij champagne Gaunel- Hemet is niet alleen de ontvangst prima maar ook de prijs! Hieronder...Alles voor de man met smaak!