Meteen naar de inhoud
Home » Sterke drank goedkoper bestellen?

Sterke drank goedkoper bestellen?

Sterke drank goedkoper bestellen? Geen probleem, bestel je gin of je whisky gewoon bij de buren en je wint gemakkelijk 3 euro op een fles.

Met bij de buren bedoel ik in dit geval de Nederlanders. In Belgie zitten we sinds november vorige jaar met de extra taks op alcohol en dat laat zich voelen in onze portemonnee! In Nederland kennen ze deze taks niet dus sterke drank is daar momenteel nog altijd goedkoper dan bij ons.

Wij hebben voor jullie één en ander vergeleken en hieronder staan een paar voorbeeldjes.

Pas op, het kan altijd zijn dat je bij één of andere actie van de Colruyt nog altijd goedkoper af bent hier in Belgie maar als je overweegt van online te bestellen dan kunnen we jullie alleen maar aanraden van bij een Nederlandse webshop te bestellen. Er zijn er verschillende maar bij  Topdrinks ben je volgens ons het beste af. Scherpe prijzen en een enorm assortiment.

Sterke drank echt goedkoper in Nederland?

Ja, volgens ons wel, hieronder een paar voorbeelden. We hebben de Colruyt hierboven al aangehaald dus we zullen de vergelijking maken met deze goedkope supermarkt.

Neem nu bijvoorbeeld een fles Hendrick’s Gin van 70cl … In de Colruyt betaal je hier momenteel 38,30 euro voor. Bij de Nederlandse webshop staat deze aan 34,50 euro. (En momenteel krijg je nog 8 blikjes tonic gratis er bij.)

Lagavulin 16Hetzelfde voor een ander bekend gin-merk: Bulldog. Bij de Colruyt 27,1 euro en bij Drankdozijn.nl 25,95 euro.

Ook bij whisky is het van hetzelfde, we kiezen een relatief goede fles Lagavulin whisky van 16 jaar oud. Bij de Colruyt kost deze 57,10 euro en in Holland…  52,50 euro…

Zoals eerder gezegd kan je met acties bij de lokale supermarkt nog altijd beter af zijn maar het is een kwestie van vergelijken.

Denk er ook aan dat je bij een webshop nog verzendingskosten moet betalen dus je maakt pas echt veel winst als je een paar flessen tegelijk besteld.

U ziet het, sterke drank goedkoper bestellen is echt wel mogelijk! Als u zelf nog goedkopere plaatsen of sites weet, laat het dan weten in de commentaren!

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: