Meteen naar de inhoud
Home » De meest gave mannen uitjes

De meest gave mannen uitjes

Wil jij een dagje weg met de mannen? Om te vieren dat jullie al 20 jaar met elkaar bevriend zijn, omdat iemand uit de vriendengroep gaat trouwen of omdat jullie als broers en zwagers zijnde al zo lang niet meer met elkaar op stap zijn geweest. Kortom, genoeg redenen te bedenken waarom je er alleen met de mannen op uit wil. Om een beetje inspiratie op te doen hebben we een selectie gemaakt van de meest gave en originele mannenuitjes.

Paintballen of kleiduiven schieten

De meeste mannen staan erom bekend dat ze een jachtinstinct hebben. Paintball is een sport die daar perfect bij past. Je beschiet elkaar met een paintballgeweer dat is gevuld met verfballetjes en probeert elkaar uit te schakelen. Bij paintball zijn diverse spelsoorten mogelijk. Wel is het zaak dat je lichaam goed beschermd is want de balletjes hebben een behoorlijke kracht. Een andere, leuke ‘jacht’ bezigheid is kleiduiven schieten. Hierbij schiet je met een hagelgeweer op vliegende schijfjes. Zowel paintballen als kleiduiven schieten kun je in het hele land beoefenen.

Naar de bierbrouwerij of een bierproeverij

Altijd al willen weten hoe bier wordt gebrouwen? Tijdens een brouwdag leer je alles over het hele proces door zelf de handen uit de mouwen te steken. Ook de brouwerij zelf kun je bekijken waarbij je ervaart dat door de eeuwen heen het brouwproces weinig is veranderd. Natuurlijk mag het proeven van de allerlekkerste biertjes tijdens een brouwerijbezoek niet ontbreken. In onder andere Veghel wordt een bierproeverij op een boot georganiseerd. Tijdens een 2 uur durende tocht over de Zuid-Willemsvaart leer je van een sommelier alles over bier. Ondertussen geniet je van diverse speciaal biertjes, vergezeld van een aantal lekkere hapjes.

Quad of E-scooter rijden

Stoere mannen houden van snelheid. En hoe kun je dat beter doen door met een quad offroad te scheuren door de bossen en de diepe modder. Willen jullie het iets kalmer aan doen? Kies dan voor een e-scooter of e-chopper uitje. Geruisloos rijd je door de omgeving terwijl je geniet van al het moois om je heen. Om te laten zien dat jullie allemaal bij elkaar horen laat je voor alle mannen shirts bedrukken met een leuke tekst. Of laat voor de hele groep caps bedrukken. Na de quad- of scootertocht gaat een verfrissend biertje en een goede maaltijd er natuurlijk wel in. Pak een terrasje en sluit hier de dag gezellig samen af.

Samen sporten of een wedstrijd bekijken

Karten, indoor skiën, golfen, survival, bowlen of kitesurfen. Voor de echte sportievelingen onder ons zijn er voldoende activiteiten te bedenken die je tijdens het mannen-uitje kunt ondernemen. Wanneer jullie liever sportief vanaf de zijlijn zijn, is samen een sportwedstrijd bekijken ook een leuke activiteit. Jullie favoriete voetbalclub aanmoedigen of de verrichtingen volgen van de F1-coureurs. Tot slot nog een activiteit voor de echte Bourgondiërs. Volg een BBQ workshop en bereid de allerlekkerste gerechten. Het mooie hiervan is dat je alles lekker zelf mag opeten. Met een goed gevulde maag en na een dag vol plezier keren jullie als voldane mannen weer huiswaarts.

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!