De eerste keer is altijd wat lastig, dat weten we allemaal. Daarom dat wij op deze site graag tips geven over hoe het wel moet én hoe het niet moet.  Neem nu deze blonde dame uit Antwerpen….

Blonde Joyce laat ons in het VIER programma Komen Eten zien hoe zij voor de eerste keer koffie zet. Jammer genoeg voor Joyce blijkt dat  koffie zetten toch iets moeilijker is dan gedacht!

“Er zit toch maar één knop aan??” hoor je haar op een gegeven moment denken en dan nog schijnt het niet echt goed te lukken.

Joyce verwerft met haar speciale manier van koffiezetten ondertussen internationale bekendheid! Zowel Nederland als Frankrijk hebben het filmpje al opgepikt.

Begin van een mooie carriere of het zoveelste filmpje waar we gewoon met zijn allen eens keihard mee moeten LACHEN!

Bedankt Joyce voor deze schitterende televisie!

 

 

Ken je zelf nog hilarische blunders uit kookprogramma’s? Laat het weten via de comments aub.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/11/joycekof.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/11/joycekof.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankkoffieDe eerste keer is altijd wat lastig, dat weten we allemaal. Daarom dat wij op deze site graag tips geven over hoe het wel moet én hoe het niet moet.  Neem nu deze blonde dame uit Antwerpen.... Blonde Joyce laat ons in het VIER programma Komen Eten zien hoe zij...Alles voor de man met smaak!