… Dat is wat er bij onderstaand filmpje staat. Blijkt slechts een marketingtruck, en klopt dus niet helemaal. Ben je echt puur op zoek naar het gezondste ontbijt, dan ben je dus duidelijk aan het verkeerde adres. Gelukkig posten wij enkel zaken die écht de moeite waard zijn. Dus misschien moet je toch maar even verder lezen.

Ingrediënten

In het filmpje maken ze geroosterd brood met gesmolten Camembert, look, rozemarijn, enz. Kan niet slecht zijn denk ik dan!

Je hebt een ongesneden tijgerbrood nodig een stuk Camembert (in doosje) en look, rozemarijn, zout en olijfolie.

De rest leggen ze je uit in het filmpje hieronder.

En wat denk je?

En, was het lekker of niet? Wij vonden het alvast een echte smaakbom. dat het niet helemaal het allergezondste ontbijt ter wereld is, zal je er voor één keertje moeten bijnemen.

Vind je dit recept lekker? Bekijk dan zeker ook dit Cheesy pull apart bread eens.

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/04/camembert-brood.jpg?fit=600%2C451&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/04/camembert-brood.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodcamembert,look,oven,smaakbom... Dat is wat er bij onderstaand filmpje staat. Blijkt slechts een marketingtruck, en klopt dus niet helemaal. Ben je echt puur op zoek naar het gezondste ontbijt, dan ben je dus duidelijk aan het verkeerde adres. Gelukkig posten wij enkel zaken die écht de moeite waard zijn. Dus misschien moet...Alles voor de man met smaak!