In onderstaand filmpje legt Sergio Herman ons in het Engels uit hoe hij één van zijn befaamde ‘topgerechtjes’ maakt.

Ik zie Sergio graag bezig maar als hij gewoon Nederlands praat moet je al heel erg je best doen om hem te verstaan en in dit filmpje helemaal.

Als je de man bezig ziet lijkt het alsof hij een schilderijtje van een kind aan maken is. Een sterretje hier, een paar bolletjes daar en klaar is kees. Dat het zo simpel niet is mag duidelijk wezen! Ik begrijp dat hij spinazie gebruikt, bosbloemen en een oester. Alle andere ingrediënten die hij gebruikt zijn voor mij totaal onbekend (of onverstaanbaar).

 

Wie de ingrediënten kent die hij gebruikt mag ze altijd in de commentaren opschrijven. Wie weet kunnen we er nog iets uit leren.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/10/sergio.jpg?fit=350%2C233&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2013/10/sergio.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodSergio HermanIn onderstaand filmpje legt Sergio Herman ons in het Engels uit hoe hij één van zijn befaamde 'topgerechtjes' maakt. Ik zie Sergio graag bezig maar als hij gewoon Nederlands praat moet je al heel erg je best doen om hem te verstaan en in dit filmpje helemaal. Als je de man...Alles voor de man met smaak!