Green Douglas - whisky uit AldiBij Aldi promoten ze nu Green Douglas. Een beetje schimmig, want van wie het produceert is er geen spoor te vinden. Tenminste, je moet even zoeken, en via google kom je enkel met “Green Douglas” niet veel verder.

Maar in de omschrijving staat Oostkantons, en op het etiket 1836. Wanneer je distilleerderij en 1836 ingeeft kom je al snel op de site van Rademacher. De Green Douglas wordt niet vermeld, maar dat zal een afspraak met de Duitse winkelketen zijn. De talloze fans van deze site krijgen nu hun herkenningsmoment en inderdaad: Radermacher maakt ook gin, de 1836 en wij vonden hem alvast positief.

De whisky krijgt echter minder lovende commentaren. Whivie noemde het zelfs Aqua Vitae Horribilis. Bovendien is de prijs nu ook niet extreem laag, € 15,00. Maar dat is wel voor amper een halve liter en niet de gebruikelijke 75 cl.

Ons advies: om de Oostkantons te steunen, koop je beter hun gin. Wil je iemand die van whisky geniet een leuk cadeau geven, en wil je er toch geen honderd euro aan uitgeven? Voor 30 euro heb je een glenlivet 12. Daar kan je nooit mee misdoen. Laat de Green Douglas dus maar in het rek staan.

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/03/green-douglas-uitgelicht.jpg?fit=400%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/03/green-douglas-uitgelicht.jpg?resize=150%2C150&ssl=1RafDrankAldi,Green Douglas,whiskyBij Aldi promoten ze nu Green Douglas. Een beetje schimmig, want van wie het produceert is er geen spoor te vinden. Tenminste, je moet even zoeken, en via google kom je enkel met 'Green Douglas' niet veel verder. Maar in de omschrijving staat Oostkantons, en op het etiket 1836. Wanneer je distilleerderij...Alles voor de man met smaak!