Vandaag een heel simpele vraag: Drinkt u meer of minder dan 10 glazen alcohol per week?

De De Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen (VAD) heeft vandaag laten weten dat je best maar 10 glazen alcohol per week zou drinken om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Nu durven wij van onszelf zeggen dat we graag en regelmatig drinken zonder al te veel problemen en als we eerlijk zijn en onze week eens analyseren zijn 10 glazen niet bepaald veel… Een avondje op cafe met de vrienden, eens gaan eten op restaurant, voor de tv een glas wijn, enz. Je zit vlugger aan 10 dan je denkt!

Hoe zit dat met jullie, eerlijk antwoorden en je resultaat delen via Facebook zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen laten antwoorden op de vraag:

Drinkt u meer of minder dan 10 glazen alcohol per week?

Geef hieronder uw stem. Als u zich niet kan vinden in de antwoorden die er reeds staan kan u ook altijd uw eigen mening er tussen zetten.

Drinkt u meer of minder dan 10 glazen alcohol per week?
  • Voeg zelf een antwoord toe

(Eerlijk antwoorden aub, het is anoniem.)

 

We zijn benieuwd naar de resultaten! Indien u een bepaalde mening hebt over alcohol of over de richtlijn die vandaag bekend is gemaakt mag u dat ook steeds laten weten in de commentaren hieronder.

 

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/11/hoeveel-alcohol.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/11/hoeveel-alcohol.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankFoodalcohol,bier,sterke drank,WijnVandaag een heel simpele vraag: Drinkt u meer of minder dan 10 glazen alcohol per week? De De Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen (VAD) heeft vandaag laten weten dat je best maar 10 glazen alcohol per week zou drinken om gezondheidsproblemen te voorkomen. Nu durven wij van onszelf zeggen dat we...Alles voor de man met smaak!